Zlatan flirter med exit: Superstjernens agent i Manchester

Bliver den svenske angriber i Manchester United eller lader han sig lokke tilbage til Italien?

Her svinger Zlatan albuen og får karantæne.

16. mar 21:05 Manchester United - FC Rostov

Europa LeagueStadion: Old Trafford, England Dommer: Gediminas Mazeika
Manchester United
1 2
0 1
Slut
FC Rostov

Fodboldens rygtesmede kan altid finde godt stof i den engelske storklub Manchester United.

I sidste måned havde engelske medier travlt med at sende Wayne Rooney til Kina, inden transfervinduet lukker i det nye slaraffenland for pengeglade fodbold-proffer.

Den handel viste sig som bekendt at være en 'and', men det betyder ikke at jungletrommerne omkring Old Trafford forstummer.

Se også: Lignede Rooneys hovedbund: Zlatan-genialitet i Rusland

Det er nemlig endnu ikke afgjort, om den nye konge på Old Trafford, svenske Zlatan Ibrahimovic, tager et år mere i den røde trøje, og den usikkerhed er fremragende brændstof til alverdens spekulationer.

Superstjernen har nemlig kun underskrevet en etårig kontrakt, hvor det kræver samtykke fra begge parter, hvis klausulen om endnu en sæson skal træde i kraft.

Ledelsen i Manchester United vil formentlig gøre tæt på hvad som helst for at sikre Zlatan Ibrahimovic' talent for endnu en sæson, men den afgørelse må vente, indtil svenskeren har truffet en beslutning.

Imens går snakken i Italien om et comeback i Serie A, hvor Zlatan Ibrahimovic har vundet mesterskaber med AC Milan, Inter og Juventus (de to, han vandt med Juventus, blev siden frataget klubben pga. den såkaldte 'Calciopoli-sag' - red.).

Se United snuble mod ti mand:

Denne gang er det Syditalien og Napoli, der forsøger at lokke Zlatan og familien tilbage til Støvlelandet.

- En, jeg godt kunne tænke mig, er den store kæmpe, der spiller i Manchester United. Jeg bød ham på middag i Los Angeles og han er utroligt behagelig, selvom han virker meget vred, lød det fra Napoli-ejer Aurelio De Laurentiis tilbage i februar.

Den bemærkning er nok til at sætte rygtemøllen i bevægelse. Ikke mindst, fordi svenskerens berømte og berygtede agent Mino Raiola angiveligt har meldt sin ankomst i Manchester.

Er det for at forhandle om en afsked eller en forlængelse? Eller er der blot tale om en social visit?

Det ved kun de indviede, og hovedpersonen selv gør ikke meget for at dæmpe spekulationerne.

- Man ved aldrig. Men jeg er meget glad her. Vi må vente og se, hvad der sker, siger Zlatan Ibrahimovic kryptisk til italiensk Fox Sport ifølge Manchester Evening News.

I samme interview indrømmer angriberen, at han savner Italien.

- Vi var meget lykkelige i Milano. Jeg ønskede ikke at forlade Milano. Når man er glad, er man glad. Jeg ville bare spille, og jeg tænkte stadig på tiden i Barcelona, hvor jeg ikke trivedes.

Spørgsmålet er så, om livet i Italien stadig trækker eller om han også vil prøve at vinde et engelsk mesterskab, hvilket må siges at være udenfor Manchester Uniteds rækkevidde i denne sæson.

Et andet spørgsmål er, hvorfor Mino Raiola pludselig dukkede op på det fashionable Hotel Lowry forud for 'De Røde Djævle's hjemmekamp i Europa League mod russiske Rostov torsdag.

Raiola repræsenterer også United-duoen Paul Pogba och Henrikh Mkhitaryan, ligesom han er agent for belgiske Romelu Lukaku.

Den stærke angriber har netop ladet vide, at han vil videre i karrieren og er et kvalificeret bud på årsagen til Mino Raiolas Manchester-tur

Se også: Klar tale fra United-lejren: Zlatan har forvandlet os

Se også: Lukker bane efter Mourinhos sviner

Se også: Mourinho på den igen: Færre kampe giver Chelsea en stor fordel

Zlatan Ibrahimovic og Kevin Magnussen er bare nogle få ud af rigtig mange sportsstjerner, som render rundt med masser af tatoveringer. Men hvilken betydning har de egentlig. Find ud af det herunder. Foto: AP. Sport og Spil Her er sportsstjernernes tatoveringer: Det betyder de vilde tusser

Se fantastisk Zlatan-portræt:

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen