Zlatan ligner en fodgænger, der har tabt farten

Manchester Evening News' klummeskribent er ikke imponeret af Zlatan Ibrahimovic efter comebacket - skal der allerede købes en afløser?

Der er gået en måned, siden Zlatan Ibrahimovic gjorde lyncomeback syv måneder efter sin knæskade, men efter fem indhop får den svenske stjerne nu kritik i en klumme i den lokale Manchester Evening News.

- Ibrahimovic ser ud som en fodgænger, der har tabt farten, skriver avisens James Robson.

Svenskeren har haft svært ved at imponere og har stadig ikke scoret. I to tilfælde har han været uden for truppen for at fokusere på genoptræningen af knæet.

- Det er ikke Ibrahimovic' skyld. Hans tilbagevenden er forbløffende - specielt i slutningen af karrieren, men han har simpelthen ikke formået at sætte sit aftryk, mens Manchester United desperat mangler det, lyder det.

Ifølge skribenten kan manager José Mourinho på nuværende tidspunkt slet ikke forestille sig at give Romelu Lukaku et hvil, selvom belgieren behøver hvile og har vist svag form på det seneste.

- Zlatan tilbagevenden i november var en opmuntrende historie, men hidtil har det vist sig at være et falsk lyspunkt, lyder det.

Zlatan Ibrahimovic fik comeback 18. november, men har ikke vist samme niveau som før skaden. Foto: AP
Zlatan Ibrahimovic fik comeback 18. november, men har ikke vist samme niveau som før skaden. Foto: AP
 

36-årige Zlatan Ibrahimovic har fået fire indhop i Premier League og et enkelt i Champions League, men svenskeren har trods alt kun spillet 73 minutter i alt.

Ifølge The Sun skulle uroen nu have spredt sig i United om, hvorvidt Zlatan nogensinde kommer til at nå niveauet, han havde inden april.

SKAL ZLATAN AFLØSE LUKAKU? - MØLBY ER IKKE I TVIVL -SE TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

Avisen peger på, at Zlatans niveau er så skidt, at United overvejer at hente en ekstra angriber allerede i januars transfervindue, for ellers har man ikke en oplagt afløser til at aflaste Romelu Lukaku, der har haft svigtende form i november og december.

– Hans knæ er så stærkt, at lægerne sagde, at de aldrig havde set noget lignende. Han har et knæ, som det næsten er umuligt for en fodboldspiller med en 20 år lang karriere at have. Det var helt rent, der var ingen skader i det, sagde Mino Raiola til Expressen i maj.

Også en anden offensivspiller er ude i kulden i United. I løbet af de seneste uger er armenske Henrikh Mkhitaryan blevet fravalgt gang på gang af José Mourinho, og det lader til, at han er blevet overhalet indenom af både Jesse Lingard, Juan Mata, Anthony Martial og Marcus Rashford i offensiven hos Manchester United, så det trækker op til et klubskifte for den tidligere Dortmund-spiller.

Mølby: Derfor topper Manchester United

Fodboldstjernen i utroligt skifte: Nu bliver han prof-bokser

Sverige i chok: Sådan må Zlatan ikke stoppe