Zlatan til agent: Pogba til United eller jeg brækker dine ben

Zlatan Ibrahimovic var meget ivrig efter at få Paul Pogba til United i sommerens transfervindue - så meget, at han jokede om at gøre skade på spillerens agent, hvis det ikke skete

Super-agenten Mino Raiola har været en af de største samtale-emner denne sommer.

Den hollandske mellemmand formåede at sende hele tre af sine stjernespillere til Manchester United i transfervinduet. Først lykkedes det United at skrive kontrakt med Zlatan Ibrahimovic, dernæst fulgte armenske Henrikh Mkhitaryan - og efter længere tids tovtrækkeri mellem Juventus og United formåede Raiola også at sælge Paul Pogba til den engelske topklub for svimlende 782 millioner kroner.

Dermed blev franskmanden den dyreste spiller nogensinde.

Nu viser det sig, at Raiola også fik gode råd fra Zlatan Ibrahimovic i forbindelse med den meget omdiskuterede Pogba-transfer.

Agenten afslører i et interview med den hollandske avis De Volkskrant, at svenskeren var meget ivrig efter at blive holdkammerat med Pogba i United. Så ivrig, at han 'truede' Raiola, hvis agenten overvejede at sælge Pogba til en anden klub.

- Zlatan er meget vigtig for mig. Han var den første af de tre, der skrev under med United, og han ringede mig op og sagde, at jeg bestemt ikke skulle overveje at sælge Pogba til andre end United. Ellers ville han brække mine ben, siger Raiola og forklarer samtidigt, at det naturligvis var sagt med et smil på læben fra den karismatiske svensker.

57184784.jpg 

Pogba har dog endnu ikke levet helt op til forventningerne i United-trøjen, og Raiola har da også en forklaring på, hvorfor stjernen endnu ikke har funklet for alvor.

- Han skal stadig finde sin plads på holdet. Min favoritposition for ham er i venstre side som offensiv midtbanespiller. Her er han fantastisk med sin power, løbearbejde og teknik. Men det er Mourinho, der sætter holdet, siger Raiola.

Pogba scorede sit første mål for United i weekenden, da Manchester-mandskabet satte de forvarende mestre fra Leicester på plads med 4-1.

TV: Her scorer Pogba sit første United-mål:

TV: Så tæt var Pogba og Zlatan på kongemål:

Sprudlende United ydmyger Leicester 

Kostede 781 millioner: Nu er han 'rædselsfuld'

Zlatan: Pogba skal nok modbevise de misundelige kritikere

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale