Ad! Spyttede på modstander - nu er chefen rasende

West Ham-manager David Moyes kalder Arthur Masuakus opførsel forargelig. Franskmanden spyttede lørdag på en modstander i London-klubbens FA Cup-exit

Fodboldtrænere har det med at beskytte deres spillere, men der er bare ting, der ikke kan forsvares. At spytte på en modstander for eksempel.

Det gjorde West Hams Arthur Masuaku i lørdagens pokalkamp mod Wigan, og det har givet den 24-årige franskmand noget af et forklaringsproblem.

Episoden fandt sted i starten af 2. halvleg. Masuaku var stærkt utilfreds efter en duel med Nick Powell og valgte at spytte på Wigan-spilleren.

Du kan se Arthur Masuakus spytte på den tidligere Manchester United-spiller Nick Powell i klippet over artiklen.

Powell var ikke den eneste, der reagerede på det franske mundvand. Det gjorde kampens dommer også. Arthur Masuaku fik rødt kort, og forsvarsspilleren står nu til en lang karantæne - og en bøde fra sin klub.

For manager David Moyes var med god grund alt andet end tilfreds efter 0-2-nederlaget og kaldte Masuakus opførsel for forargelig.

- Han fortjener alt, hvad han får (i karantæne, red.), og han vil få noget, som han fortjener fra os. Det er uacceptabelt, sagde David Moyes.

Den tidligere Manchester United-boss slås for tiden med massive skadesproblemer i West Ham-truppen og kommer nu også til at undvære Arthur Masuaku i en rum tid.

Tidligere på sæson fik Leeds' Samu Siaz seks spilledages karantæne for at spytte på en modspiller i traditionsklubbens FA Cup-nederlag til Newport.

På Twitter undskyldte den spyttende franskmand søndag eftermiddag over for alt og alle. Han skriver, at det var totalt uacceptabelt, og at han har tænkt sig at lære af episoden.

Det var Masuakus første udvisning i karrieren.

Klubben bekræfter: Hareides brandvarme VM-bobler på vej væk

Fire afgørende dage: Sådan lukker din Superliga-klub transfervinduet