Arsenal-kvinder forstærker sig med dansk kantspiller

Den 27-årige danske landsholdsspiller Katrine Veje skifter fra franske Montpellier til engelske Arsenal

Katrine Veje underskriver kontrakten med Arsenal. Foto: Arsenal.com.
Katrine Veje underskriver kontrakten med Arsenal. Foto: Arsenal.com.

Katrine Veje har taget et skridt op ad karrierestigen.

Onsdag meddelte Arsenal, at den engelske fodboldklub har hentet den 27-årige danske landsholdsspiller i franske Montpellier.

Det er ikke offentliggjort, hvor meget Arsenal har betalt for kantspilleren, eller hvor lang kontrakten er.

- Arsenal er en stor klub. Alle kender herrernes hold, og nu gør kvindernes hold det også meget godt, siger Katrine Veje til klubbens hjemmeside.

- Katrine vil tilføre os erfaring og professionalisme, siger Arsenal-bossen Joe Montemurro til klubbens hjemmeside.

- Hun forstår, hvad der skal til for at vinde trofæer, og hendes erfaring fra forskellige ligaer i verden vil hjælpe hende til at tilpasse sig niveauet i vores liga, siger han.

Katrine Veje har i løbet af karrieren spillet 115 landskampe for Danmark. Det er blevet til ni mål i den rød-hvide trøje. Hun fik debut i juli 2007.

Tidligere i karrieren har Katrine Veje spillet for den svenske klub FC Rosengård samt OB og Vejle.

Arsenal, som topper tabellen, skal i gang med ligaen igen efter vinterpausen, når London-klubben søndag gæster lokalrivalen West Ham.

Der er ikke noget at sige til, at Huddersfield har problemer, når den danske landsholdsforsvarer Mathias 'Zanka' Jørgensen er klubbens topscorer med tre mål. Foto: Lindsay Parnaby/Ritzau Scanpix Premier League Danskerklub på katastrofekurs: - Vores problem er ingen hemmelighed

I sommeren 2017 var disse fem talentfulde FCN-spillere med på U21-landsholdet: Andreas Maxsø, Mads 'Mini' Pedersen, Mathias Jensen, Marcus Ingvartsen og Emiliano Marcondes. Foto: Lars Poulsen Intl. fodbold Dansk talent solgt for en formue: Nu er han på vej væk igen

5 kommentarer
Vis kommentarer