Mourinho fortsætter ordkrigen

FODBOLD: Jose Mourinho langer igen ud efter Arsenal-manager Arsene Wenger. Denne gang er det portugiserens tur til at true rivalen

Jose Mourinho opfordrer rivalen Arsene Wenger til at stoppe ordkrigen (Foto: AP)
Jose Mourinho opfordrer rivalen Arsene Wenger til at stoppe ordkrigen (Foto: AP)
Chelseas omdiskuterede manager Jose Mourinho og Arsenals franske hanekylling, Arsene Wenger, har det meste af denne sæson underholdt omgivelserne med en pikant ordkrig.

Sidst beskyldte Mourinho sin rival for at være en voyeur, der er besat af Chelsea. Wenger tog til genmæle med trusler om at retsforfølge portugiseren.

I dag svarer Jose Mourinho i engelske medier: - Først og fremmest vil jeg vedkende mig, at min kommentar om Wenger var meget stærk. Jeg accepterer derfor, at han giver igen i samme tone - det er jeg nødt til. Men på Stamford Bridge har vi en mappe, der indeholder Wenger-citater om Chelsea. Mappen går kun 12 måneder tilbage, men den er på 120 sider, forklarer den portugisiske manager, der opfordrer Arsene Wenger til at sænke våbnene:

- Min holdning er at hr. Wenger har sagt nok om Chelsea. Vi har svaret ham i en hård tone og nu er det på tide, at han stopper. Hvis ikke han stopper vil vi fortsætte kampen.