Gascoigne røg tilbage til flasken: Jeg kedede mig bare

Paul Gascoigne har i årevis kæmpet med et alkoholmisbrug. Kedsomhed får skylden for det seneste tilbagefald

Den pensionerede engelske fodboldspiller Paul Gascoigne giver kedsomhed skylden for den seneste tur tilbage til flasken.

- Jeg kan ikke give nogen skylden for mit tilbagefald. Jeg kommer måske også til at drikke i fremtiden. Men sådan er det at være alkoholiker, siger Gascoigne til Sky Sports.

Den 45-årige tidligere landsholdsspiller har i en årrække kæmpet en kamp mod alkohol. I sidste måned blev han kørt på hospitalet efter et to-måneders behandlingsforløb i Arizona.

Gascoigne begyndte i behandling, efter at hans agent til BBC Radio sagde, at den tidligere fodboldstjerne havde brug for hjælp.

Se mere:

Se også: Chokerende video af Gazzas nedtur

Det stod klart efter en velgørenheds-optræden i Northampton, hvor den tidligere Newcastle-, Tottenham- og Lazio-spiller rystede og synligt havde det skidt.

- I de seneste 11 år har jeg måske sammenlagt drukket i 14 måneder. Pressen siger, at jeg drikker konstant. Det gør jeg ikke, siger Gascoigne.

- Jeg kedede mig bare. Det er det værste, der kan ske for mig. Men jeg er vel selv skyld i, at jeg kedede mig, erkender englænderen.

- Jeg ved ikke, om jeg nogensinde kommer til at drikke igen. Jeg ved bare, at jeg ikke drikker i dag, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere