Schmeichel om Gazza: Hjælp ham dog

Peter Schmeichel råber vagt i gevær - Paul Gascoigne skal have hjælp nu

Det er ikke gået hen i al ubemærkethed, at den tidligere fodboldstjerne Paul Gascoigne tilsyneladende er gået så kraftigt i hundene, at hans liv er truet.

Efter at den engelske avis The Sun har bragt en video, der viser den tidligere supertekniker optræde beruset og usammnhængende for til sidst at bryde sammen under en velgørenhedsmiddag i Northampton, har flere luftet deres bekymring for den 45-årige englænder.

Læs også:

Se også: Tidligere fodboldstjerne tæt på at drikke sig ihjel

En af dem er Peter Schmeichel, der via Twitter har råbt vagt i gevær.

- Det er ikke sjovt at se på. Gazza har brug for hjælp. Kom nu PFA og Gordon Taylor. Det er tid til at træde i karakter, skrev den danske målmandslegende og opfordrede dermed den engelske spillerforening PFA og dens direktør Gordon Taylor til at gøre noget.

Læs også:

Se også: Gazza sigtet for sprutkørsel

Og det lader til at, hans budskab er blevet hørt. I hvert fald var spillerforeningen ikke sen til at følge op med et svar - og et initiativ, der kan redde Gascoignes liv.

- PFA bekymrer sig stadig over Paul Gascoignes velbefindende og har støttet ham gennem hele hans karriere og efter den.

- Foreningen har støttet ham finansielt og behandlingsmæssigt og støttet afvænningsprogrammer og -behandlinger både her og i udlandet.

Læs også:

Se også: Stiv Gazza anholdt igen

- PFA har for nyligt arrangeret et afvænningsprogram for Paul gennem Sporting Chance Clinic - et vigtigt første skridt i rehabiliteringsprocessen. Til stor fortrydelse valgte Paul at checke ud og ikke gennemføre behandlingen.

- Vi vil fortsat samarbejde med Paul og dem tæt på ham, og Tony Adam’s Sporting Chance Clinic forbliver tilgængelig for Paul og andre medlemmer i lignende omstændigheder. Paul Gascoigne

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere