Manchester United i problemer i FA Cup'en

West Ham gav Manchester United store problemer i FA Cup'en

James Collins blev dobbelt målscorer for West Ham, der skal ud i omkamp mod Manchester United. (Foto: PA)
James Collins blev dobbelt målscorer for West Ham, der skal ud i omkamp mod Manchester United. (Foto: PA)

Manchester United-manager Alex Ferguson havde ikke ekperimenteret helt vildt med startopstillingen til dagens opgør mod West Ham i FA Cup'en, men det skulle vise sig at være nok til at tabe.

Chris Smalling og Alexander Büttner var med i forsvaret, mens der også var fundet startpladser til Danny Wellbeck og Shinji Kagawa.

Manchester United kom ellers foran ved Tom Cleverley efter 23 minutter, men det tog kun West Ham og James Collins fire minutter at udlignede den føring. Oplægget stod tilbagevendte Joe Cole for, og den lille teknikker stod også bag oplægget til føringsmålet til 2-1.

Det mål stod der også James Collins på, og så var Manchester United på vej ud af FA Cup'en i deres første kamp i denne sæson i den sagnomspundne pokalturnering.

Læs også:

Her scorer Demba Ba sit første mål for Chelsea. (Foto: PA) Engelsk fodbold FA Cup-resultater: BAng sagde det

West Hams fans var begyndt at fejre sejren, men mod slutningen af anden halvleg var Robin van Persie på banen, og hollænderen forstætter sin målstime.

På en lang aflevering frem i banen tog van Persie en fremragende førsteberøring og lagde iskoldt bolden ind bag Jussi Jaaskelainen. Ikke helt fortjent, for West Ham spillede en rigtig god kamp, og gav igen og igen Manchester United store problemer.

Ved scoringen havde uret rundet de obligatoriske 90 minutter, men som så ofte før fik Manchester United altså scoret i overtiden.

Det gjorde de dog kun en enkelt gang, og med slutresultatet 2-2 må de to Premier League-mandskaber på den igen, nå de skal ud i en omkamp på Old Trafford på en endnu ikke fastsat dato.

0 kommentarer
Vis kommentarer