TV: Pinligt frisparks-kiks gav kontrakasse

Sam Corcorans kiksede frispark udløste ikke bare hånlig latter, men også et nemt mål til modstanderen. Se det her!

Selv om Chelmsford City hører til i den tunge ende af det engelske ligasystem, så er fejl, som den Sam Corcoran begik i tirsdagens kamp mod Hayes & Yeading United, stadig utilgivelige.

Midtbanespilleren skulle til at tage et frispark uden for modstanderens felt, men han gled i tilløbet og ramte bolden med sit knæ.

Se også:

Intl. fodbold - 16. nov. 2012 - kl. 11:27 TV: Slagter målmand med kung fu-spark

Efterfølgende kunne en Hayes & Yeading United-spiller nemt tage bolden og løbe mod Chelmsford-målet, hvor han fandt Yassin Moutaouakil, der uden det store besvær scorede alene med målmanden.

Kåret som kampens spiller
Det pinlige frisparkskiks fik dog ikke den store betydning for kampens udfald, da målet blev sat ind til slutresultatet 3-0. Nederlaget var dog en stor bet for Chelmsford City, der ligger på andenpladsen i Blue Square Bet - Blue Square South, der svarer til den sjettebedste række i England.

Se også:

Italiensk fodbold - 14. nov. 2012 - kl. 15:50 TV: Træner fælder modspiller på banen

- Der er en fin grænse mellem at være selvsikker og arrogant, og spillernes indstilling til kampen var fuldstændig uacceptabel, siger manager Glenn Pennyfather til klubbens hjemmeside.

Frisparkssynderen Sam Corcoran blev efterfølgende kåret til kampens spiller, men da Ekstra Bladet ikke har haft mulighed for at se hele kampen, er det umuligt at sige, om kåringen er sarkastisk.

På twitter undskylder Corcoran i hvert fald på følgende måde.

- Jeg vil gerne undskylde for det tredje mål. Det var en skoledrengsfejl, skriver den 21-årige midtbanespiller, der for to sæsoner siden optrådte en enkelt gang for Colchester i den tredjebedste række.

Se frisparkskikset i tv-indslaget over artiklen

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen