Stjerner håner Drogba: Rejs dig nu op!

Didier Drogba får en hård medfart på Twitter efter gårsdagens kamp mod Barcelona

Flere gange blev Drogba liggende mistænkeligt længe på banen mod Barcelona. (Foto: PA Photos)
Flere gange blev Drogba liggende mistænkeligt længe på banen mod Barcelona. (Foto: PA Photos)

Flere gange under gårsdagens Champions-League semifinale mellem Chelsea og Barcelona faldt brølstærke Didier Drogba om på banen, som om han var blevet savet ned. Men efterfølgende viste tv-billederne, at han knapt nok var blevet rørt af modspillerne fra Barcelona.

Læs også: Fightende Chelsea snød uskarpe Barcelona

Og det er ikke noget, der falder i god jord hos kollegaerne i England, der traditionelt har det overordentligt svært med 'divers'.

Ikke mindst den engelske landsholds-spydspids Wayne Rooney, der følte sig nødsaget til at gribe til tasterne under det intense opgør på Stamford Bridge i London.

Læs også: Drogba: Vi kan slå Barcelona ud

- Drogba, du er en god spiller. Men vær sød at rejs dig op!, lød det fra Manchester United-angriberen på Twitter.

Også den tidligere landsholdsspiller og nuværende tv-kommentator Gary Lineker var ude med sarkastiske bemærkninger om Drogbas filmeri efterfølgende.

- Cole (Ashley, red.) var fantastisk, og Drogba nøjedes ikke bare med at score, han holdt sig faktisk også på benene under hele interviewet efter kampen, lyder det lakonisk fra den legendariske Leicester- og Tottenham-angriber på det sociale netværk.

Twitter-foto: Blackburns Yakubu gør sig sjov på Drogbas bekostning

Læs også: Terry: Vi rørte ikke bolden de første 15 min

Selv den tidligere dommer, Graham Poll, fik for meget af Drogbas løjer.

- Didier Drogba viste sig fra sin ekstremt irriterende side i aftes. Han bragte sit hold foran inden pausen, men rullede rundt og simulerede i resten af kampen. Jeg råbte af fjernsynet inden pausen: Rejs dig nu op, siger den tidligere topdommer til avisen til Daily Mail.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere