Newcastle-profil trygler: Behold vores stjerner

Papiss Cisse beder indtrængende Newcastle-ejer, Mike Ashley, om at holde sammen på Newcastle-holdet

Papiss Cisse krydser fingre for, at han også i næste sæson kan spille sammen med Demba Ba og de andre rødder i Newcastle. (Foto: PA Photos)
Papiss Cisse krydser fingre for, at han også i næste sæson kan spille sammen med Demba Ba og de andre rødder i Newcastle. (Foto: PA Photos)

Denne sæson har været én stor succes for Premier League-klubben Newcastle, der ellers har været mere end almindeligt trængt de senere år.

Den nordengelske klub er stadigvæk i spil til den eftertragtede fjerdeplads, der sikrer Champions League, og det er ikke gået ubemærket hen i resten af topklubberne, der allerede har sendt sultne blikke i retning af Newcastle-profiler som Demba Ba, Yohann Cabayé, Tim Krul og midtbanedynamoen Cheick Tiote.

En femte profil, den nyindkøbte Papiss Cisse, håber dog, at Newcastles ejer, Mike Ashley, vil modstå fristelsen til at sælge ud.

Læs også: Newcastles Champions League-drøm lever

- Jeg ville blive bekymret, hvis de forlod os, for de har hjulpet mig meget. Det vil måske påvirke mig, men i sidste ende, så er det fodbold, og hvis der kommer et godt tilbud, så kan de smutte, lyder det fra den senegalesiske himmelstormer, der fortsætter:

- Men jeg ville elske, at de blev og spillede lidt længere, for vi gør det virkelig godt sammen. Det er op til Newcastle, der vil gøre det rigtige.

Tidligere har Newcastle haft stor succces med at sælge ud. Sidste januar blev Andy Caroll solgt til Liverpool for hele 35 millioner pund i en handel, man må sige, er endt bedst for Newcastle. De brugte nemlig pengene til at købe mange af ovenstående profiler.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere