Knust Gerrard: Undskyld

'Fætter Gerrard' er knust efter han brændte det afgørende spark i straffesparkskonkurrencen mod Liverpool. 'Det vil hjemsøge mig for altid,' siger han i dag

Steven trøster Anthony Gerrard efter Cardiff-spillerens brændte straffespark. (Foto: PA)
Steven trøster Anthony Gerrard efter Cardiff-spillerens brændte straffespark. (Foto: PA)

Da Anthony Gerrard sparkede sit straffespark forbi mål på Wembley, kunne hans fætter, Steven Gerrard, juble over den lille pokal-titel. Liverpools første titel i seks år.

Kampen endte 5-4 til Liverpool efter forlænget spilletid og straffesparkkonkurrence, og dermed trak Agger og Co det længste strå - mens tårerne pressede sig på hos Anthony Gerrard.

I dag har Cardiff-spilleren afsløret, hvor ondt det gjorde, da han missede det afgørende spark i Carling Cup-finalen.

- Det vil hjemsøge mig resten af mine dage, siger Anthony Gerrard på sin twitter-profil ifølge flere britiske medier.

Steven Gerrard afbrød efter det missede straffespark kortvarigt sin jubelscene for at trøste fætteren. Men det hjælper tilsyneladende ikke meget i dag.

Se også: Gerrard føler med sin tabende fætter

'Undskyld til alle. Jeg kan ikke lukke mine øjne uden at se det straffespark. Det kommer til at hjemsøge mig resten af mine dage. Mit hoved er smadret!', skriver Gerrard.

Hans holdkammerater har dog forsøgt at komme med opbakning. Blandt andre målmand Tom Heaton, som stod en god kamp og reddede Steven Gerrards forsøg fra 11-meter pletten:

- Der er bestemt ikke nogen grund til at udpege gutterne som brændte for skyldige. De havde alle styrke til at tage et straffespark foran 90.000 tilskuere og hele verden.

Liverpool-anfører Steven Gerrard fortalte dagen inden kampen, hvordan et nederlag i 2005 ramte ham hårdt:

- Nederlaget sidste gang, jeg var i finalen, var et mareridt. Jeg havde selvmordstanker efter det, sagde Gerrard om 3-2 nederlaget til Chelsea.

- Jeg blev sat i forbindelse med Chelsea inden finalen. Så da jeg scorede selvmål - der var Liverpool-fans som troede, at det var med vilje - og derefter tabe var et mareridt for mig og for holdet.

Se også: Gerrard: Jeg havde selvmordstanker

0 kommentarer
Vis kommentarer