Klubejers kone holdt taktikmødet

Bournemouths spillere fik en alternativ peptalk i pausen af deres League One-kamp mod MK Dons

Den skal nok lige skylles ned. Lee Bradbury fik en kvindes 'hjælp' i pausen (Foto: PA)
Den skal nok lige skylles ned. Lee Bradbury fik en kvindes 'hjælp' i pausen (Foto: PA)

Det har ikke kørt i de seneste par kampe for det engelske League One-mandskab Bournemouth, der ellers kæmper for en plads i den engelske Championship. I weekenden var der igen grus i maskineret, hvor oprykningskonkurrenterne fra MK Dons var foran 1-0 ved pausen.

Det faktum, sammenholdt med holdets svingende form, gjorde, at den ene af klubbens ejeres kone tog affære. Maxim Demins hustru, Irena Demin, entrede nemlig holdets omklædningsrum i pausen, hvor hun gav de chokerede og forundrede spillere en opsang.

Klubbens formand og anden medejer Eddie Mitchell, forsvarer Demins pause-forstyrrelse overfor bournemouthecho.co.uk.

Premier League - 27. feb. 2012 - kl. 11:35 TV: Tordenhug blev rundens mål i England

- Hun og hendes mand har investeret masser af energi og penge i denne klub, og jeg mener, at hun har ret til at komme med sin mening. Det skete i pausen, og jeg synes, at vi gjorde det lige så godt i anden halvleg som i første, så det havde ingen indflydelse på kampen.

- Jeg mener, at folk, der putter penge i fodbold, har ret til at komme med deres mening, lyder det fra formanden, der dog understreger, at det fortsat er klubbens manager Lee Bradbury, der bestemmer, og hans job ikke er i fare.

- Vi støtter helt op om det system, vi har, manageren vi har og alle andre. Men vi ser kampen, og vi føler os alle frustrerede. Men jeg understreger dog, at det er Bradbury, der har erfaringen, ikke os.

Se også: TV: Veteranen reddede Man Utd

- Hvis vi var foran med 2-0 efter halvlegen, så var vi ikke kommet ned. Men det gjorde vi. Det var nok forkert, at vi kom ned, men moderne fodbold er i forandring. Folk har deres liv og penge på spil, lyder det fra Eddie Mitchell.

Manager Lee Bradbury nægtede at kommentere på situationen.

Pausesnakken hjalp dog ikke det fjerneste, da MK Dons holdt deres 1-0-føring kampen ud.

Bournemouth ligger på 10. pladsen i League One, fem point fra opryknings playoff-kampene.

0 kommentarer
Vis kommentarer