Schmeichel fik hovedrolle i pokaltriumf

Danskeren begik kluntet straffespark, men alligevel leverede Leicester en stor pokaloverraskelse

Kasper Schmeichel går i ryggen på Elliott Bennett. (Foto: PA)
Kasper Schmeichel går i ryggen på Elliott Bennett. (Foto: PA)

Kasper Schmeichel fik en både heldig og uheldig hovedrolle i dagens pokalgyser på Carrow Road, hvor Leicester trods en enkelt dumhed af den 25-årige danske keeper leverede en stor overraskelse i femte runde af den engelske pokalturnering FA Cup med en 2-1-sejr ude over Premier League-holdet Norwich.

Midt i første halveg begik danskeren et kluntet straffespark, da han i jagten på en høj bold i feltet løb i ryggen på Elliott Bennett, der faldt effektivt til jorden og blev tildelt et straffespark.

Læs også:

Se også: 'Giv nu Schmeichel chancen'

Danskeren protesterede, men dommer Mike Dean var ikke i tvivl, og i stedet lod danskeren vreden gå ud over Wesley Hoolahan, hvis straffespark han flot parerede med den ene hånd. Men alligevel scorede Norwich-anføreren på riposten og udlignede Sean St. Ledgers føringsmål på hovedstød fra det femte minut.

I en herlig pokalfight gik det efterfølgende fra den ene ende til den anden, indtil farlige David Nugent 20 minutter før tid bragte Leicester foran 2-1. Derefter stod der envejstrafik mod Kasper Schmeichels mål på menuen, men efter bl.a. flere gode redninger af danskeren blev det ved 2-1 til holdet fra den næstbedste række.

Læs også:

Se også: Chelsea i FA Cup-flop

Også Everton og Bolton er klar til kvartfinalerne i den traditionsrige pokalturneringer efter 2-0-sejre over henholdsvis Blackpool på hjemmebane og Millwall på udebane.

Tidligere på dagen floppede Chelsea ved at spille 1-1 på hjemmebane mod Birmingham i endnu et opgør mellem et Premier League-hold og et hold fra The Championship.

1 af 4 Elliott Bennett går omkuld. (Foto: PA)
2 af 4 Kasper Schmeichel bedyrer sin uskyld. (Foto: PA)
3 af 4 Den danske målmand ærgrer sig, da dommer Mike Dean fløjter for straffespark. (Foto: PA)
4 af 4 Kasper Schmeichel går i ryggen på Elliott Bennett. (Foto: PA)
0 kommentarer
Vis kommentarer