Agger sad over med skade

Daniel Agger sad over i Liverpools 6-1-sejr over Brighton, fordi han blev ramt af en mindre skade

Daniel Agger var ikke med i pokalkampen på grund af en mindre skade. (Foto: AP/Jon Super)
Daniel Agger var ikke med i pokalkampen på grund af en mindre skade. (Foto: AP/Jon Super)

Daniel Agger var ikke med søndag, da Liverpool besejrede Brighton 6-1 i FA Cuppens femte runde, og det hang sammen med, at danskeren var skadet.

Det fortæller Liverpools manager Kenny Dalglish til klubbens hjemmeside.

- Vi blev ramt af skader fredag og lørdag til Bellers (Craig Bellamy) og Daniel Agger. Vi må se på, hvordan de har det, men de skulle være okay nu, vil jeg mene, siger Kenny Dalglish.

Læs også:

Se også: Grotesk selvmål i Liverpool-storsejr

Historien melder ikke noget om, hvilken type skade den danske landsholdsspiller blev ramt af, men han har været stabil på det seneste, selvom han tidligere har kæmpet med flere langvarige skader.

Liverpool stillede med undtagelse af Daniel Agger i en særdeles stærk opstilling, selvom Brighton burde være en overkommelig modstander. Klubben ligger nummer ni i den næstbedste fodboldrække i England.

Læs også:

Se også: Schmeichel på ny svær opgave - måske

Premier League-spillerne var overlegne fra start til slut.

Efter 80 minutter blev Liverpool tildelt et straffespark, og manageren besluttede, at Luis Suárez skulle sparke. Men uruguayeren sparkede elendigt, og bolden blev reddet nemt af Brightons målmand.

Læs også:

Se også: Opkomlinge drillede Stoke

- Det var min fejl. Jeg lod følelserne løbe af med mig. Men jeg lærte en lektie, siger Kenny Dalglish.

- Det var en god sejr, men det var sværere, end resultatet antyder. Brighton spillede rigtig godt mod os på Amex (stadion) i Liga Cuppen, og de var også rigtig gode her i en halv time eller 40 minutter, siger Dalglish.

0 kommentarer
Vis kommentarer