Arsenal sendt ud af FA Cup'en

Ny skuffelse for storklubben, da Sunderland uden Nicklas Bendtner vandt pokalkampen på Stadium of Light

Sunderland-spillerne jubler over Kieran Richardsons scoring til 1-0 kort før pausen. (Foto: AP/Scott Heppell)
Sunderland-spillerne jubler over Kieran Richardsons scoring til 1-0 kort før pausen. (Foto: AP/Scott Heppell)

For en uge siden skrev Arsenal et lille eventyr, da Thierry Henry scorede sejrsmål for Arsenal i overtiden af Premier League-kampen ude mod Sunderland.

Det var den tidligere Arsenal-stjernes sidste Premier League-mål for klubben som lejesvend fra vinterpauserende New York Bulls, og målet boostede Arsenals chancer for at sikre sig den fjerdeplads, der giver adgang til næste sæsons kvalifikationsturnering til Champions League. Men siden er det gået helt galt for Arsenal.

Læs også:

Se også: Historisk nederlag til Arsenal i Milano

I onsdags blev de pillet fra hinanden af AC Milan i 4-0-kampen i Champions League, og det var reelt et farvel til turneringen allerede før returkampen. Og i dag blev Arsenal så også sendt ud af den engelske pokalturnering, FA Cup'en.

Og det var netop på Stadium of Light i Sunderland, hvor hjemmeholdet uden Nicklas Bendtner på holdet vandt 2-0 i femte runde af FA Cup'en og dermed spillede sig i kvartfinalen i den traditionsrige turnering.

Læs også:

Se også: Schmeichel fik hovedrolle i pokaltriumf

Da Arsenal også er ude af Carling Cup'en og ligger milevidt efter de to Manchester-klubber i Premier League, har Arsene Wengers tropper nu kun en plads i næste sæsons Champions League at spille for.

Sunderlands sejr kan tilmed overhovedet ikke siges at være ufortjent. I en kamp med få store chancer var hjemmeholdet anført af en veloplagt Stephane Sessegnon skarpest - som da Kieran Richardson fem minutter før pausen sikkert sparkede bolden i nettet efter hjørnespark til 1-0.

Læs også:

Se også: Chelsea i FA Cup-flop

Modsat spillede Arsenal tamt og idefattigt, og symptomatisk for indsatsen afgjorde de selv kampen til velfightende Sunderlands fordel, da Alex Oxlade-Chamberlain styrede Sebastian Larssons stolpeskud ind i eget net til 2-0 med et lille kvarter igen.

I slutfasen kontrollerede Sunderland sejren hjem, og Arsenal må dermed skrive endnu en nedtur ind i historien om denne sæson. Og værst af alt for Arsenal - de virkede på dagen på ingen måde som et bedre hold end Sunderland.

0 kommentarer
Vis kommentarer