Engelsk klub i store problemer igen

Portsmouth er tæt på at blive sat under administration for anden gang på to år og mister givetvis ti point

Joel Ward og co. fra Portsmouth har ikke fået løn i januar. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Joel Ward og co. fra Portsmouth har ikke fået løn i januar. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Lige som Glasgow Rangers i Skotland ser også engelske Portsmouth ud til at blive fratrukket ti point, fordi klubben er på vej til at gå i betalingsstandsning og blive sat under administration.

'Pompey', som klubben kaldes, har ikke kunnet betale løn til spillere og øvrige ansatte i januar og skal til høring hos skattevæsenet i næste uge vedrørende et skatteefterslæb på ca. ti mio. kr. Desuden har klubben andre ubetalte regninger, inklusive en til el-leverandøren.

- Der er en masse regninger, der skal betales, siger en af klubbens økonomiske rådgivere, Peter Kubik, til nyhedsbureauet PA.

- Klubben er i gang med at søge om at komme under administration - en ansøgning vil blive sendt snarest. Klubbens bankkonti er blevet frosset på grund af skattesagen, og de har svært ved at handle. Så snart betalingsstandsningen er i orden, vil bankkontiene igen blive tilgængelige, siger Kubik.

Det er anden gang på to år, at Portsmouth går i betalingsstandsning, og da det skete for to år siden blev klubben fratrukket ni point og rykkede ud af Premier League.

Klubben ligger netop nu på 17. pladsen i den næstbedste engelske række, The Championship, med 35 point for 29 kampe - præcis ti point over nedrykningsstregen ...

0 kommentarer
Vis kommentarer