Igen Liverpoolsejr på Stamford Bridge

For anden gang på blot to uger kunne Liverpool tage sejren med hjem fra London

Liverpool kunne atter tage fra Stamford Bridge med sejren. (Foto: AP)
Liverpool kunne atter tage fra Stamford Bridge med sejren. (Foto: AP)

Chelsea havde noget at revanchere, da de her til aften tog mod Liverpool på Stamford Bridge i kvartfinalen i Carling Cup. For blot halvanden uge siden kunne 'De Røde' nemlig drage fra London med en 1-2 sejr i bagagen.

Men revnachen udeblev og Liverpool kunne atter drage hjem med sejren - denne gang på 0-2, en sejr, der sagtens kunne have været større.

For efter blot 20 minutter måtte Chelseas brasilianske forsvarsspiller Alex bruge hånd i feltet, og så var der dømt straffespark. Andy Carroll gik til bolden. Men en hurtig refleks af Ross Turnbull i Chelseamålet forhindrede chokføringen.

Afgjort på fem minutter
Allerede halvvejs inde i 1. halvleg kom Liverpool mere og mere med ind i kampen, og det var da heller ikke helt ufortjent, at Maxi Rodriguez kunne bringe udeholdet i front efter 58 minutter. Bellamy fandt Maxi med en perfekt aflevering, og alene foran Turnbull kunne argentineren nemt bringe sit hold i front.

Det var som om, målet sendte chokbølger gennem hjemmeholdets spillere, og blot fem minutter senere var den gal igen.

Igen havde Craig Bellamy en fod med i målet. Med et fantastisk frispark fandt han Martin Kellys hovedet, og forsvarsspilleren fordoblede udeholdets føring.

Med 0-2-sejren er Liverpool videre i Carling Cup. Det samme er Cardiff, der tidligere på aftenen slog Blackburn 2-0. Også Manchester City er videre efter sejr på 0-1 ude over Arsenal. Her afgjorde Sergio Agüero kampen seks minutter før tid.

Hvem der tager den sidste plads bliver afgjort i morgen, hvor Manchester United tager imod Crystal Palace.