Oldemor får 'hooligan-karantæne'

63-årig Leeds-fan udelukket i et år for at invadere banen - se videoklip af situationen her

Leeds United måtte i den forgangne sæson nøjes med en syvendeplads i den næstbedste engelske række og gik dermed glip af kvalifikationskampene om oprykning til Premier League. (Foto: AP)
Leeds United måtte i den forgangne sæson nøjes med en syvendeplads i den næstbedste engelske række og gik dermed glip af kvalifikationskampene om oprykning til Premier League. (Foto: AP)

En oldemor på 63 år har af sin elskede klub Leeds United fået en karantæne, der normalt tilfalder deciderede hooligans.

Den 63-årige Margaret ‘Mags’ Musgrove - bedstemor til 13 og oldemor til tre - er nemlig blevet udelukket fra klubbens kampe i et år, fordi hun 'løb' ind på banen under sidste sæsons sidste kamp hjemme på Elland Road mod Burnley.

Hun er derfor helt rutinemæssigt blevet udelukket fra holdets kampe i 12 måneder og har fået inddraget sit sæsonkort og retten til at købe billetter til udekampe, skriver den engelske avis Yorkshire Evening Post, der også viser en videooptagelse, hvor man kan se 'Mags' spadsere ind på banen med armene i vejret.

Sikkerhedsfolk får dog hurtigt fjernet bedstemoderen og ført hende væk - ifølge avisen ned i klubbens detention. Hun blev tilmed arresteret af politiet, men senere løsladt uden nogen anklage.

Ikke særlig truende
- Det er jo ikke fordi, jeg er hooligan. Andre folk får den samme straf for langt værre ting. En karantæne på et par kampe ville også have gjort ondt, men jeg føler, jeg allerede er blevet straffet hårdt nok, siger Margaret Musgrove til avisen, der spørger, hvad hun dog ville på banen.

- Jeg ville bare råbe 'gutter, jeg elsker jer'.

- Jeg havde min Leeds United-taske på brystet og et United-flag rundt om livet. Det kan ikke have været særlig truende. Jeg har fulgt Leeds i årevis - jeg lod mig bare rive med.

- Jeg går aldrig ud - Leeds United er hele mit sociale liv, siger den 63-årige oldemor, der har fulgt klubben i 40 år og nu bl.a. har fået flere støttegrupper på Facebook i sin kamp om at få sit sæsonkort tilbage.

Klubben forsvarer dog karantænen - bl.a. med, at den forinden havde advaret folk mod at løbe ind på banen.

Se videoen og artiklen hos Yorkshire Evening Post her.

0 kommentarer
Vis kommentarer