Mancini advarer: Vi må ikke glemme finalen

Manchester Citys manager, Roberto Mancini, øjner FA-trofæet, men minder spillerne om, at de mangler finalen

Manchester Citys 1-0 sejr i FA Cup-semifinalen over byrivalerne fra United smager stærkt af pokaltrofæ, men holdets italienske manager advarer mod at tage forskud på glæderne.

- Vi må ikke glemme, at der mangler en kamp. I dag vandt vi blot semifinalen, siger Manchester Citys manager, Roberto Mancini, til Skysports.

Manchester City har ikke vundet FA Cuppen siden 1969, og klubbens seneste trofæ var Ligacuppen i 1976.

Derfor var glæden til at høre og se, da de lyseblå besejrede Alex Fergusons sejrsvante trup på Wembley Stadium.

- Jeg er rigtig, rigtig glad. Jeg er rigtig glad på vore supporteres vegne. De fortjener en dag som denne, siger Mancini.

City blev sendt på vinderkurs af Manchester United, da målmand Edwin van der Sar og Michael Carrick fumlede bolden til Yaya Touré, som scorede via en tunnel på Uniteds hollandske målmand.

- Det er svært at spille mod United. De er vant til at spille denne type kampe hvert år. For os var det første gang i lang tid, siger italieneren.

Selvom Manchester United blev reduceret til 10 mand, da Paul Scholes blev smidt ud 20 minutter før tid på grund af en grim tackling, blev kampens sidste minutter intense.

Men Mancini følte, at der var styr på sagerne efter en første halvleg, som Manchester United styrede.

- Måske havde vi nerver på i de første 20-25 minutter, men vi dominerede anden halvleg. Jeg er rigtig tilfreds, fordi vi udviste en fantastisk vilje, og fordi vi slog et hold som Manchester United, siger Roberto Mancini.