Dalglish roser Poulsen

Ros til Christian Poulsen fra den nye Liverpool-manager. Men danskeren er sparket helt ud af truppen

Christian Poulsen får ros af træner Dalglish for sit spil mod Blackpool. (Foto: Getty Images)
Christian Poulsen får ros af træner Dalglish for sit spil mod Blackpool. (Foto: Getty Images)

Det har været en hård start for Christian Poulsen i Liverpool, og lige nu er det hårdt for alle spillerne. Men efter nederlaget på 1-2 til Blackpool fandt den nye træner Kenny Dalglish, alligevel plads til at rose forskellige spillere. Og heldigvis begge danskere.

- Det var et flot mål af Torres og han var meget positiv i sit spil. Det samme var Kelly som højreback og Daniel Agger i midten, som endda havde følt sig sløj inden kampen, men spillede alligevel. Og Christian Poulsen gjorde det godt på midten, både med sine afleveringer og måden han bevægede sig på.

Et fint skulderklap som især Poulsen kan bruge, men det betød desværre ikke en plads i startopstillingen til det store Liverpool-derby mellem Liverpool og Everton.

For Kenny Dalglish bliver det selvfølgelig noget af en oplevelse at komme tilbage til den bane hvor han har høstet så mange triumfer som spiller.

- Jeg ser frem til kampen. Selvfølgelig er det stort for mig at komme tilbage til Anfield. Det bliver helt sikkert følelsesladet at stå foran publikum igen, siger Dalglish.

Følg kampen LIVE her på sitet fra klokken 15.