Elmander hylder holdkammerats far

Liverpool-legende, der ligger hårdt skadet efter motorcykel-ulykke, fik en hilsen af Johan Elmander, da han scorede det andet mål for Bolton i går

Johan Elmander, med en fortid i Brøndby, sendte en hilsen til en holdkammerats far efter sin scoring for Bolton i går (Foto: Youtube)
Johan Elmander, med en fortid i Brøndby, sendte en hilsen til en holdkammerats far efter sin scoring for Bolton i går (Foto: Youtube)

Johan Elmander slog sejren fast, da han scorede til slutresultatet 2-0 for Bolton i gårsdagens kamp mod West Bromwich.

Han fejrede målet ved at trække en T-shirt frem, hvor der stod: 'Bliv snart rask, Avi Cohen'.

En hilsen til holdkammerat Tamir Cohens far, der ligger skadet hjemme i Israel efter en motorcykel-ulykke.

- Han var på træningsanlægget for nylig og er en herlig mand og Tamir er meget vellidt i spillertruppen. Vi tænker på Tamir og hans far og håber han bliver helt rask, sagde manager Owen Coyle efter kampen.

- Han har en alvorlig skade i hovedet og desværre ser det ikke godt ud. Vi fandt ham liggende på vejen, har en sygeplejerske, Eli Bir, tidligere sagt til israelsk TV.

54-årige Avi Cohen spillede for Liverpool i Premier League fra 1979 til 1981. Han kom ud for ulykken i Tel Aviv sidste mandag.

Avi Cohen er fortsat velkendt blandt Liverpool-fans, ikke mindst fordi han sikrede liga-titlen med sit mål mod Aston Villa i sæsonen 79/80.