Godt nyt for FCK: Chelsea er sårbare

Anfører John Terry indrømmer, at bredden i truppen ikke er så god som tidligere

Bekymrede Chelsea-spillere ser på at deres målmand Petr Cech bliver behandlet. Der er ikke plads til mange skader i Chelseas trup. (Foto: AP)
Bekymrede Chelsea-spillere ser på at deres målmand Petr Cech bliver behandlet. Der er ikke plads til mange skader i Chelseas trup. (Foto: AP)

Chelsea startede sæsonen som lyn og torden, men på det sidste er resultaterne udeblevet og klubben er ikke længere på førstepladsen i Premier League.

- De sidste sæsoner har vi haft en stor trup, og vi har kunnet rotere på holdet i hektiske perioder, siger John Terry på Chelsea hjemmeside.

- Den mulighed har vi ikke nu. Nu er vores trup lidt for ung.

Tidspunktet som anfører Terry vælger at klynke på, er sikkert velvalgt. Januars transfervindue nærmer sig og måske der kunne rulle nogle russiske millioner rubler til Stamford Bridge og en forstærkning eller to.

De regerende engelske mestre har nu spillet fem kampe i træk uden sejr, men i den periode har nøglespillere som Frank Lampard, Michael Essien og Terry selv været ude i kortere eller længere tid.

Mandag er der topopgør mod Arsenal og her stiller Chelsea med noget der ligner stærkeste opstilling, så klubbben håber selvfølgelig på, at sejrene igen vil komme.

- Lige så snart vi er kommet over denne pukkel, kan vi vente på at de andre tophold snubler. For det vil de gøre, slutter John Terry.

Så kan man jo kun håbe, at Chelsea møder en ny pukkel når der skal spilles ottendedelsfinale mod FC København i det nye år.