Christian Poulsen rygtes til West Ham

Den udskældte Liverpool-dansker kan være på vej til bundgys i London

Christian Poulsen er uønsket i Liverpool. West Ham kan bliver næste destination for den danske midtbanefighter. (Foto: AP)
Christian Poulsen er uønsket i Liverpool. West Ham kan bliver næste destination for den danske midtbanefighter. (Foto: AP)

Christian Poulsen har alt andet end imponeret Anfield og omegn, og et skifte væk fra Liverpool virker mere end oplagt for den danske landsholdsspiller.

Flere Liverpool-legender har været ude med riven, og Poulsen er i brede kredse dømt færdig i Liverpool. Allersenest til sommer, men et hurtigt januarskifte kan meget vel blive aktuelt for danskeren.

En mulig aftager kan blive den nedrykningstruede London-klub West Ham, der godt kan se fidusen i at hente den danske midtbanefighter ind til resten af sæsonen. Bliver skiftet en realitet, kan Poulsen se frem til en solid omgang bundstrid i selskab med en anden dansker, landsholdsbacken Lars Jacobsen.

Helt i bund
Det skriver Goal.com, der dog samtidigt mener at vide, at et køb af Christian Poulsen afhænger af, at træneren efter nytår stadig hedder Avram Grant. West Ham indtager en kedelig sidsteplads i Premier League og har lukket flest mål ind af alle hold i ligaen.

Poulsen vurderes til godt 3 millioner engelske pund af Liverpool, der har haft et solidt hul i midtbanen efter salget af Javier Mascherano til FC Barcelona. Et hul som Raul Meireles og Lucas har udfyldt noget bedre end Christian Poulsen, der efterhånden er mere end langt fra at være et emne til en plads en Liverpools startopstilling.