Chelsea lun på Modric

Carlo Ancelotti har angiveligt den kroatisk elengatier øverst på ønskelisten

Luka Modric har haft en god sæson. Så god, at Chelsea kan være parat med en god klat millioner for at sikre sig hans ydelser. (Foto: AP)
Luka Modric har haft en god sæson. Så god, at Chelsea kan være parat med en god klat millioner for at sikre sig hans ydelser. (Foto: AP)

Julen er gaverne og transferrygternes tid. De fleste husholdninger tillader i dagene op mod den 24. december dankortene at blive rødglødende, men de færreste har nok råd til at begave sig selv med Tottenhams spinkle playmaker Luka Modric.

En af dem, der dog kan tillade sig at smide millioner af pund efter Tottenham for Modric, er Chelsea-ejer Roman Abromovich, og han har en cheftræner, der brændende ønsker sig at se den lille kroat i Chelsea-trøjen.

I hvert fald hvis man skal tro Dinamo Zagreb præsidenten Zdravko Mamic, der udover at være en god ven af Luka Modric også stod bag landsholdspillerens skifte til Tottenham for to et halvt år siden.

- Jeg var til frokost med Ancelotti. Jeg blev meget stolt, da jeg hørte, hvad han havde at sige om Modric. Luka er øverst på hans liste, hans førstevalg når det kommer til indkøb. Jeg er ikke Modric's agent - jeg er blot hans ven - men jeg er meget stolt, siger Zvravko Mamic til engelske The Sun, der også rapporterer om en mulig transfersum i nærheden af 260 millioner kroner.

Allerede beundret
Spørgsmålet er så om det er nok til at fravriste Tottenham Modric, der har spillet en stor rolle i London-klubbens succes i Champions League, hvor AC Milan venter i ottendedelsfinalerne. I Premier League er Tottenham også med i ræset om en af pladserne til næste sæsons Champions League, hvilket kan også kan være med til at forhindre et Modric-skifte.

Carlo Ancelotti er desuden ikke den eneste manager, der er fuld af beundring for Luka Modric. Kroatens nuværende, Harry Redknapp, lød for ti dage siden i et interview med The Guardian ikke som en mand, der så nogen idé i at skille sig af med sin midtbanemand.

- Han er en absolut topspiller og en fremragende fyr. Han er nem at arbejde med. Han kommer ind hver dag, arbejder hårdt, træner hårdt og brokker sig aldrig. Han er en drøm at arbejde med. Jeg kan ikke sige nok pæne ting om den mand.0 kommentarer
Vis kommentarer