City-stjerner i slagsmål

Problembarnet Mario Balotelli og Jerome Boateng røg i totterne på hinanden under fredagens træning - se billeder her

Manchester City købte den unge, italienske angriber Mario Balotelli i Inter før sæsonen. (Foto: AP)
Manchester City købte den unge, italienske angriber Mario Balotelli i Inter før sæsonen. (Foto: AP)

Så er der igen ballade med Manchester Citys dyrt indkøbte problembarn Mario Balotelli, der allerede har nået at markere sig med bl.a. et rødt kort i sin korte tid i Manchester-klubben.

Under fredagens træning røg den temperamentsfulde italiener ifølge den lokale avis Manchester Evening News i et mindre slagsmål med holdkammeraten Jerome Boateng, efter at sidstnævnte tacklede Balotelli.

De to kamphaner uddelte slag og måtte skilles ad - men avisen viser også billeder af situationen, hvor de efterfølgende omfavner hinanden.

Tidligere på sæsonen skulle der have været lignende ballade mellem såvel Vincent Kompany og Emmanuel Adebayor som mellem Yaya Toure og James Milner. Rapporter om disharmoni i truppen har flere gange floreret i engelske medier, så manager Roberto Mancini har tilsyneladende fået nok at se til med ikke at bare at skabe resultater, men også at holde de mange stjerner tilfredse.

Manchester City møder i dag Bolton, der ikke bare er lokalrivaler, men også følger lige efter i tabellen, hvor City indtager fjerdepladsen, mens Bolton er nummer seks, tre point efter.

Se billeder af balladen her.