’Der sker næppe noget før mandag’

Anders Lindegaard suser i dag på afskedstur med kammeraterne i Aalesund til et naturskønt område i omegnen

Ro på: Anders Lindegaard må formentlig vente til næste uge med at skrive under på kontrakten med Manchester United. (Foto: VG)
Ro på: Anders Lindegaard må formentlig vente til næste uge med at skrive under på kontrakten med Manchester United. (Foto: VG)

For Anders Lindegaard sluttede onsdag aften hen under midnat i hyggelig samtale med sine forældre på bageste række i Store Stadionhal på NRGi Park i Århus.

Med ryggen op mod den karakteristiske skriggrønne farve, der smykker væggene i den gamle hal.

En hysterisk farve, der gav et forvarsel om det hysteri, der skulle bryde ud omkring Danmarks nye landsholds-keeper et halvt døgn senere.

For da valgte bestyrelsesformand i Aalesund FK, Bjarne Haagensen, at gå ud i norske medier og bekræfte, at nu var forhandlingerne om Lindegaards overgang til Manchester United altså i gang.

Og lige der brød hysteriet omkring Anders Lindegaard ud. Fra at være luftige, lidt pudsige spekulationer omkring Manchester Uniteds interesse, så var det pludselig barske realiteter.

Pludselig fløj Lindegaards navn rundt i medie-møllen. Fra The Sun, Daily Mirror til BBC og ESPN. For når United handler så er det Breaking News.

Til quizaften
Den blot femte danske spiller i Manchester United var undervejs og tilmed på samme position som den største danske spiller nogensinde i Premier League – Peter Schmeichel.

Og hvad gjorde Anders Lindegaard.

Højttalende, selvbevidste Anders Lindegaard.

Han krøb sammen med holdkammeraterne i Aalesund til en quizaften.

Men over for Ekstra Bladet læsere havde den imødekommende keeper lidt tid til at lufte sine tanker midt i den hektiske tid.

– Det virker til, at klubberne forhandler, men indtil der kommer en udmelding, har jeg egentlig ingen kommentarer, siger Anders Lindegaard, der i dag kl. 11 – uanset næsten hvad – efter afslutningen på den norske liga suser på afskedstur med kammeraterne i Aalesund til et naturskønt område i omegnen.

Det betyder samtidig, at alle rygter om lægetjek fredag eller i løbet af weekenden kan skydes ned med det samme.

Afventer spændt
– Der sker næppe noget før mandag, siger Anders Lindegaard, der spændt afventer forhandlingerne mellem Aalesund og Manchester United.

Fynboen har ALDRIG sagt, at han absolut ville til præcis dén klub – langt hellere foretrækker den nyslåede landsholdskeeper personlig udvikling via spilletid i den stærkest opnåelige liga på de bedst mulige vilkår.

– Hvilket selvsagt inkluderer så sørgeligt et parameter som simpel økonomi …

– HVIS klubberne bliver enige, er der naturligvis en ny situation, som i allerhøjeste grad indbefatter mig og mine ønsker og vilkår, siger Anders Lindegaard, inden han suser på ’lejrskole’.

– Men så har jeg vist også sagt rigeligt, konstaterer han tørt.

Og så drøner han ud i den norske vildmark. Helt derud hvor der er hvidt og stille – og langt fra lysegrønt hysteri.

Det må vente til mandag.