Poulsen skifter i næste uge

Christian Poulsens rådgiver forventer afklaring lige efter weekenden. Liverpool er som genfødt, siger han

Christian Poulsen har spillet sin sidste kamp for Juventus.  I næste uge indtager han Anfield Road. Foto: AP
Christian Poulsen har spillet sin sidste kamp for Juventus. I næste uge indtager han Anfield Road. Foto: AP

Det kan kaldes en tillidserklæring, der vil noget.

Da Javier Mascherano for et par uger siden meddelte Liverpool, at han ikke ønskede at blive i klubben, så var klubbens manager Roy Hodgson hurtig til at udpege afløseren: danske Christian Poulsen.

Managerens personlige førstevalg og hans første egentlige indkøb bliver dansk. Det står nærmest urokkeligt fast, efter danskerens rådgiver, advokat Jørn Bonnesen, i går vendte hjem fra Liverpool.

Godt nok havde han ikke nogen underskrevet kontrakt med i bagagen, men de varme følelser mellem Christian Poulsen og Roy Hodgson efterlader ikke nogen tvivl om, at det her ikke ryger på gulvet.

Lovord om Liverpool
– Christian Poulsen er Roys mand. Han er udset af Roy Hodgson til at spille den defensive midtbaneplads i Liverpool, fortæller Jørn Bonnesen til Ekstra Bladet.

– Så han er manden, der skal erstatte Javier Mascherano?

– Det er vist ikke min opgave at kommentere på det. Men det er vores helt klare indtryk, og det har Roy Hodgson også selv udtalt, at han lægger meget vægt på at få hentet Christian Poulsen ind til den kommende sæson. Og det er jo en god position at stå i, smiler Jørn Bonnesen, der er fuld af lovord omkring Liverpool.

– Det indtryk, vi har fået efter at have snakket med klubben, er, at Liverpool er genfødt med optimisme og står med store forventninger til den kommende sæson, siger Poulsens rådgiver.

Oser af storklub
– Jeg kommer hjem med et utrolig godt og positivt indtryk. Det hele oser bare af storklub, siger Jørn Bonnesen og stiller i udsigt, at forhandlingerne omkring skiftet falder på plads i løbet af kort tid.

– Det her kommer ikke til at tage mere end en uges tid, før der er en afklaring. Mon ikke det bliver i starten af næste uge, forudser han.

Liverpool spillede sig aftes videre i Europa League ved at eliminere Rabotnicki.

0 kommentarer
Vis kommentarer