Annonce:
Annonce:

Palermo på jagt i Liverpool

Simon Kjærs hidtidige klub vil hente brasilianeren Lucas på Anfield

Lucas Leiva (tv.) - her i en træningskamp mod spanske Espanyol - har været fast mand hos Liverpool et stykke tid, men han indgår tilsyneladende ikke i den nye cheftræners planer.  (Foto: AP)
Lucas Leiva (tv.) - her i en træningskamp mod spanske Espanyol - har været fast mand hos Liverpool et stykke tid, men han indgår tilsyneladende ikke i den nye cheftræners planer. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Den italienske Serie A-klub Palermo har givet et tilbud på Liverpools midtbanespiller Lucas Leiva. Det bekræfter Palermo, der samtidig understreger, at man ikke har budt et beløb på 45 millioner kroner, som det ellers har forlydt.

Danske Simon Kjærs hidtidige klub er gennem adskillige måneder blevet sat i forbindelse med brasilianeren, og efter at Roy Hodgson er ankommet som cheftræner i Liverpool, er forlydenderne taget til.

Hodgson forventes nemlig at foretage ændringer i sin trup. Lige nu er den argentinske back Emiliano Insua et emne for italienske Fiorentina, og Lucas kan være endnu en spiller, som man satser på at sælge for at skaffe finanser til spillerindkøb.

Fast mand efter Xabi Alonsos afrejse
Lucas var efter Xabi Alonsos afrejse til Real Madrid fast mand i startopstillingen, men den 23-årige spiller, der startede karrieren i Gremio i Brasilien, har stadig ikke overbevist sine kritikere.

Palermo synes imidlertid godt om ham, og sportsdirektør Walter Sabatini har netop bekræftet, at sicilianerne gerne vil skrive kontrakt med Lucas.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: