Annonce:
Annonce:

Konkurrent: TV2 Sport vildleder fans

TV2 Sport glemmer at fortælle kunderne, at deres nye Premier League-kanal kommer til at koste kassen

Det kommer til at koste knapper at se Frank Lampard juble på TV2 Sport Premier League. Påstår konkurrent. (Foto: Getty Images)
Det kommer til at koste knapper at se Frank Lampard juble på TV2 Sport Premier League. Påstår konkurrent. (Foto: Getty Images)
Annonce:
Følg Fodbold

TV2 Sport er ikke helt reelle i kommunikationen med kunderne. Ikke hvis man skal tro en konkurrent.

Kanalen har købt rettigheder til Premier League og slår det stort op med to nye sportskanal, der skal sende Premier League-tv 24 timer i døgnet under navnet "TV2 Sport Premier League" og "TV2 Sport Premier League HD".

Men det bliver ifølge SBS TV - som står bag Kanal 4, Kanal 5 og 6'eren - dyrt at se de nye kanaler, hvilket TV2 Sport ikke fortæller.

- Man kan konstatere, at de vildleder kunderne, siger SBS TV's kommunikationschef Jesper Jürgensen til ekstrabladet.dk.

- Vi har 'free-tv'-rettighederne til Premier League, og det betyder, at vi kan sælge produktet for en 10'er.

- TV2 Sport har købt 'highpay'-rettigheder, hvilket betyder, at de skal tage mindst 99 kroner for det. Det fortæller de bare ikke kunderne. De får det til at lyde, som om det er gratis, siger Jürgensen.

Viasat, som ejer en andel af TV2 Sport, har tidligere meldt ud, at de nye kanaler bliver gratis for deres parabolkunder - og måske også for bredbåndskunder - som får de nye kanaler gratis, hvis de allerede nu har TV2 Sport i kanalpakken.

- Vi har tjekket med dem, vi har købt rettigheder af, og de benægter, at TV2 Sport kan forære det bort. De skal mindst tage 99 kroner. Vi har selvfølgelig med købet af 'free-tv'-rettighederne tænkt os at slå på det og bruge det i markedsføringen af 6'eren i efteråret. Derfor sidder vi selvfølgelig og ærgrer os over TV2 Sports måde at vildelede kunderne på, siger Jürgensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: