Hodgson er Liverpool-favorit

Men også Martin O'neill, Guus Hiddink, Slaven Bilic, ja, selv Michael Laudrup er nævnt som afløser for Rafael Benitez. Her er en gennemgang af favoritterne

Roy Hodgson går rundt og trøster sine spillere i Fulham, efter nederlaget i finalen i Europa League mod Atletico Madrid. (Foto: AP)
Roy Hodgson går rundt og trøster sine spillere i Fulham, efter nederlaget i finalen i Europa League mod Atletico Madrid. (Foto: AP)

Efter at Rafael Benitez har forladt Anfield har rygterne svirret om, hvem der skulle være den nye træner. Roy Hodgson og Mertin O'Neill er de to favoritter men listen er lang, og hos bookmakerne finder man også navnene Michael Laudrup og Morten Olsen.

Her er en gennemgang af favoritterne med hjælp af nettavisen.

Roy Hodgson imponerede alt og alle ved at tage Fulham til finalen i Europa League, og han vil være et populært valg hos Liverpools kræsne fans. Men han har stadig kontrakkt med Fulham og Livverpool har nok ikke pengene til at købe ham fri.

Martin O'Neill har gjort det godt de steder han har været ansat. Han er kendt for at kunne lave gode hold for små penge. Det vil sikkert passe Liverpool-ledelsen godt.

Kenny Dalglish er en legende i Liverpool, og han var manden der sidst førte klubben til et engelsk mesterskab. Han er træner i Liverpools ungdomsakademi - og det vil sige at han er gratis.

Guus Hiddink har trænet klubber som PSV Eindhoven, Valencia, Real Madrid og Chelsea, og landshold som Holland, Sydkorea og Rusland. Førte som bekendt Sydkorea frem til en semifinale ved VM i 2002 efter at have slået hold som Portugal, Italien og Spanien på vejen.

Laurent Blanc førte Bordeaux til kvartfinalen i Champions League i år. Han skal overtage det franske landshold efter VM, men kan jo ændre mening.

Jorge Jesus har ført portugiske Benfica tilbage i den europæiske top.

Alex McLeish har gjort et kæmpe arbejde med Birmingham, hvor han også er en populær mand. Det kan betyde at han vælger det sikrer frem for presset i Liverpool.

Slaven Bilic er ung, men allerede respekteret i fodboldkredse. Han træner i øjeblikket Kroatiens landshold.

Og så er der de mange navne på bookmakernes lister. Jurgen Klinsmann, Sammy Lee, Mark Hughes, Frank Rijkaard, Manuel Pellegrini og Gianfranco Zola. De er sikkert ikke så sandsynlige men sjovt nok er der også to danske navne: Michael Laudrup og Morten Olsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer