Benitez fyret i Liverpool

Stjerner som Torres og Gerrard har meget ansvar for fyringen. Benitez får omkring 36 millioner kroner i kompensation

Rafael Benitez kunne ikke være træner for Liverpool mere, især ikke efter stjernespillerne begyndte at ønske hans afgang. (Foto: AP)
Rafael Benitez kunne ikke være træner for Liverpool mere, især ikke efter stjernespillerne begyndte at ønske hans afgang. (Foto: AP)

Rafael Benitez vil forlade Liverpool i dag, efter at klubbens bestyrelse har gjort ham det klart, at de ikke længere ønsker ham som træner.

Benitez skal være tilbudt omkring 36 millioner kroner i kompensation, men tallet er ikke officielt endnu.

Flere engelske medier er inde på, at det er en gruppe af topspillerne der har været med til at skubbe træneren ud. Anfører Steven Gerrard, Fernando Torres og Jamie Carragher bliver nævnt i den sammenhæng. Gerrard og Torres skulle endda have udtalt, at de ikke ville spille næste sæson hvis Benitez var træner.

- Det er meget kedeligt for mig at komme med denne nyhed, og jeg vil gerne takke alle i og omkring klubben for et godt samarbejde, siger Benitez torsdag eftermiddag, da skilsmissen er en kendsgerning.

I kulissen står italienske Inter, som lige har mistet José Mourinho til Real Madrid, klar til tilbyde Benitez et nyt trænerjob.

Liverpool har ikke nogen ny træner klar men understreger, at et større stykke arbejde er sat i gang for at finde en ny.

0 kommentarer
Vis kommentarer