Gjorde holdkammerats eks gravid

Problemerne fortsætter for landsholdskaptajn og Chelsea-spiller John Terry. Avis dokumenterer, at han var på abortklinik med undertøjsmodellen Vanessa Perroncel, kæreste med Wayne Bridge

John Terry forstår at trække overskrifter. Dagens udgave af News of the World
John Terry forstår at trække overskrifter. Dagens udgave af News of the World

Han tryller på banen - så sent som i går matchvinder mod Bæstet og Burnley.

Men privatlivet rulles op til mindste detalje.

John Terry trækker avisoverskrifter, både på sportssiderne og udenfor.

Trods retslige forsøg på at stoppe detaljerne om sit forhold til undertøjsmodellen Vanessa Perroncel ( som du kan se flere billeder af her), så fortsætter skriverierne om landsholdsanførerens forhold til sin holdkammerats - Wayne Bridge - 33-årige eks-kæreste.

I dag skriver både News of the World og Mail on Sunday , at hans Tiger Woods-lignende udenomsaffære med Vanessa resulterede i, at hun blev gravid kort efter forholdet begyndte.

Terry fulgte hende til en privatklinik i London, hvor hun fik foretaget en abort. Han betalte udgiften og gav, ifølge News of the World, hende 20.000 pund.

Ifølge Sunday Telegraph kan de private anliggender betyde, at Fabio Capello vil lade Wayne Bridge afgøre, om Terry skal fratages anførerbindet på landsholdet, men landstræneren gør det nødig, på grund af anførerens indsats på banen.

John Terry er gift med Toni Poole ( se flere billeder her ), 28, som han har to børn sammen med.

Den 29-årige spiller er tidligere blevet kritiseret for at have tjent kassen på private rundvisninger på Chelseas anlæg og i november kom han igen i søgelyset, da det blev påstået at hans far havde solgt kokain på en pub.

Ironisk nok blev John Terry sidste år kåret som 'Årets far'.