Sir Alex til målmand: Bliv hos konen

- Jeg har sagt til Edwin van der Sar, at han skal bliver derovre (i Holland), siger Uniteds Alex Ferguson om målmanden, hvis kone er ramt af et hjerneblødning

Edwin van der Sar blev for tre et halvt år siden gift med Annemarie, der i julen blev ramt af en hjerneblødning (Foto: Getty Images)
Edwin van der Sar blev for tre et halvt år siden gift med Annemarie, der i julen blev ramt af en hjerneblødning (Foto: Getty Images)

- Der er ingen grund til, at han skal være her. Det bedste for ham er at være hos sin kone. Forhåbentlig vil hun komme i bedring.

Sådan siger Manchester United-manager Alex Ferguson om målmanden, Edwin van der Sar, der er med sine børn i Holland, hvor konen er indlagt efter en hjerneblødning lillejuleaften.

- Annemarie fik problemer i Holland, hvor hun er indlagt på hospitalet. Det er det bedste sted for hende at være. De har undersøgt hende to gange og prøver at få overblik over hendes tilstand, siger Ferguson til evening News i Manchester.

Andre medier fortæller, hvordan Edwin van der Sar våger ved konens sygeseng.

De blev gift for tre et halvt år siden og har børnene Joe og Lynn sammen.

Van der Sar spillede ikke for Manchester United i julen, hvilket blev forklaret med en knæskade. Det er uvist, hvornår han er tilbage i målet.

Manchester spiller i morgen aften mod Wigan.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere