Benitez sparker til Klinsmann

Liverpool-manageren bringer sarkasme i spil, efter at han er blevet kritiseret af floppet Jürgen Klinsmann

Rafa Benitez gider ikke høre noget fra Jürgen Klinsmann og Graeme Souness. (Foto: Getty Images)
Rafa Benitez gider ikke høre noget fra Jürgen Klinsmann og Graeme Souness. (Foto: Getty Images)

Graeme Souness har advaret om en truende 'nedsmeltning' i Liverpool efter den seneste tids dårlige resultater, og Jürgen Klinsmann taler om manglende fremskridt under manager Rafael Benitez.

Det er naturligvis ikke blevet vel modtaget af Benitez, som havde taget det spanske temperament med til et pressemøde fredag.

- De har virkelig udført fantastiske bedrifter som managere, ikke sandt? sagde Benitez sarkastisk.

- Hvis folk vælger at tale over sig, så er det deres problem. Bare se på, hvad de har præsteret som managere. Fantastisk. Folk kan se på deres resultater og bedømme deres udtalelser derefter, sagde spanieren, og spekulerede i Klinsmanns motiver:

- Er han ude efter mit job? Det er ikke til at sige, kom det syrligt fra Benitez, som derefter forsvarede de svigtende resultater med, at han ikke fik transferpenge at arbejde med hen over sommeren.

Klinsmann førte som træner Tyskland til VM-bronze på hjemmebane i 2006, hvorefter han floppede hårdt som FC Bayern-træner. Souness vandt blot FA Cup'en i sin tid som træner for Liverpool fra 1991 til 1994 og er siden blevet fyret af en række klubber.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere