Rooney-hattrick i sejr til United

Uden at imponere for meget vandt Manchester United som ventet over Portsmouth. Wayne Rooney scorede et hattrick i 4-1-sejren

Wayne Rooney scorede hatttrick i eftermiddagens ventede United-sejr (foto: Getty Images)
Wayne Rooney scorede hatttrick i eftermiddagens ventede United-sejr (foto: Getty Images)

Wayne Rooney scorede hattrick for Manchester United, som på udebane helt som ventet besejrede bundholdet Portsmouth med 4-1 i den engelske Premier League.

To af Rooneys mål blev scoret på straffespark, og i det hele taget var kampen præget af straffespark, da også hjemmeholdets udlignende 1-1-mål til pausestillingen også blev sat ind fra 11-meter-pletten. Ryan Giggs scorede til 4-1 for United kort før tid.

Det gik ikke så godt for det andet Manchester-hold. Manchester Citys 1-1-kamp hjemme mod Hull var den storsatsende klubs syvende uafgjorte kamp i træk, og det batter ikke meget, når man i City har ambitioner om at snuppe en Champions League-plads i denne sæson. City førte ellers med 1-0 indtil 10 minutter før tid, hvor gæsternes Jimmy Bullard udlignede på et straffespark.

De danske målmænd i Premier League havde en blandet dag. Burnley-målmand Brian Jensen havde ikke en sjov dag hos West Ham, som vandt opgøret med 5-3 efter en pauseføring på 3-0.

Bedre gik det for landsholdets førstemålmand Thomas Sørensen, som ikke blev passeret i Stokes 0-0-kamp på udebane mod Blackburn, der var uden Lars Jacobsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere