Sir Alex: Fyr den idiot af en journalist

Kritikere af, at Manchester United stiller med ungdomshold mod Tottenham i ligaen får høvl af Alex Ferguson: - Sikken en idiot. Det er ufatteligt. Manden burde fyres

Som sædvanlig sparer Alex Ferguson ikke på krudtet, når han skal forsvare sine disposioner (Foto: AP)
Som sædvanlig sparer Alex Ferguson ikke på krudtet, når han skal forsvare sine disposioner (Foto: AP)

Meget kan man sige om Sir Alex, men sjældent bliver det lige så skarpt, som når skotten selv tager ordet.

Nu står det klart, at Manchester United i morgen stiller med et ungdomshold, som de gjorde mod Besiktas i Champions League. Det er netop i ligacuppen de unge ofte får chancen, og det forsvarer Sir Alex.

The Independent skrev, at 'morgendagen tilhører ikke dem', da de unge fik chancen mod Besiktas. Og i dag kom svaret fra Ferguson.

- En journalist skrev, at der ikke er nogen fremtid for disse spillere. Sikken en idiot. Jeg kan ikke tro det. Det er ufatteligt. Da Beckham, Butt, Scholes og alle de gutter spillede i 1996 var de 22 år, lyder det fra United-træneren.

Og Sir Alex kom med en forudsigelse:

- Den samme journalist vil, med hatten i hånden, ønske sig interviews med dem, når de bliver store stjerner. Mærk jer mine ord.

Liverpool-legenden Alan Hansen var en respekteret TV-vært, da han om United-holdet a la 1996 sagde: 'Du vinder ingenting med børn'. Det blev han slagtet for.

- Alan Hansen gav sin kommentar foran millioner i tv og blev slagtet. Den journalist jeg taler om, begraver sine ord i midten af en avisartikel og slipper godt fra det. Han burde fyres, siger Sir Alex Ferguson i dag.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere