Forløsende derby-sejr til Liverpool

Et selvmål og en hollænder stod for scoringerne, da Liverpool søndag fik bysbørnene fra Everton ned med nakken

Javier Mascherano og Lucas jubler over scoringen til 1-0. (Foto: AP)
Javier Mascherano og Lucas jubler over scoringen til 1-0. (Foto: AP)

Liverpool FC hentede søndag én af de vigtigere sejre i sæsonen, da bysbørnene og de evige rivaler fra Everton blev klasket 2-0.

Én ting er, at det er naboerne, noget andet er, at sejren kom på fremmed græs - på Goodison Park. Og så er der lige det dér med krisen, som The Reds har befundet sig i lidt længe efterhånden.

Derfor var det en lettelse i lige så høj grad som en triumf, da sejren var i hus.

Målene blev sat ind af Joseph Yobo, der lavede selvmål i 1. halvleg og Dirk Kuyt, der slog sejren fast kort før tid.

Det var dog Javier Mascherano, der kan tildeles æren for føringsmålet, da han fyrede kanonen af ude fra. Yobo var uheldig og rettede skudet af. Kuyts mål var anderledes 'let', da han prikkede en ripost i nettet fra tæt hold.

Daniel Agger spillede hele kampen i midterforsvaret ved siden af Jamie Carragher i kampen, der var Liverpools første sejr i Premier League i fire forsøg.

Everton-spillerne kan dog finde en smule trøst i, at man leverede en spillemæssigt godtkendt indsats. The Toffees havde overvægten i spil og chancer.

Sejren sender Liverpool op på 23 point, hvilket rækker til femteplads. Everton hænger alvorligt i dyndet i den tunge ende af rækken - tre point over nedrykningsstregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere