Chelsea vandt London-klassiker

Arsenal kunne ikke stille noget op over for Chelseas fysik og meget direkte spil. Med 3-0-sejren har Chelsea nu 11 points forspring til Arsenal

Didier Drogba fejrer sin 1-0 scoring mod Arsenal. (Foto: AP)
Didier Drogba fejrer sin 1-0 scoring mod Arsenal. (Foto: AP)

Arsenal har leveret nogle af de mest seværdige fodboldoplevelser i denne sæson i Premier League. Men det ligner efterhånden et faktum, at holdet er for tyndbenet til på den lange bane at levere modstand til Chelsea og Manchester United i kampen om det engelske mesterskab.

Det fik man endnu en indikation af søndag, da holdet på hjemmebane tabte med 0-3 til et Chelsea-mandskab, der igen udstrålede stor determination efter igen at hente et engelsk mesterskab. Mod Arsenal levede holdet højt på stor fysik, rutine og et meget direkte spil fremad banen.

Arkitekt bag sejren var Ashley Cole, der fra sin position som venstre back to gange i første halvleg leverede knivskarpe indlæg mod første stolpe. Første gang var Didier Drogba først på bolden og lavede sit 10. sæsonmål. Fire minutter senere - og bare et minut før pausen - gentog scenariet sig. Denne gang var det dog Arsenal-forsvareren Thomas Vermaelen, der sparkede bolden i eget net.

Arsenal havde bolden meget efter pausen, men kom ikke til ret mange afslutninger, og det var igen tydeligt, at holdet savner den skadede Robin van Persie i front. På angrebsfronten var Arsenal også stadig uden skadede Nicklas Bendtner.

Tættest på at komme på måltavlen var Arsenal med en annulleret scoring fra Andrei Arshavin. Inden russeren sparkede bolden ind, vurderede dommeren dog, at der var begået frispark mod Chelsea-målmand Petr Cech.

På måltavlen kom til gengæld endnu engang Didier Drogba, da han på frispark scorede til 3-0 med få minutter tilbage af kampen. Med nederlaget er Arsenal 11 point efter Chelsea - dog for en kamp færre.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere