Aviser jagter Bendtner og baronessen

Caroline Fleming er ifølge engelske medier kongelig, derfor jagtes billeder af hende og Nicklas Bendtner intenst

Caroline Fleming er ophøjet til kongelig i den engelske presse, så hendes bekendtskab med Nicklas Bendtner er blevet lidt saftigere. (Foto: Henning Hjorth)
Caroline Fleming er ophøjet til kongelig i den engelske presse, så hendes bekendtskab med Nicklas Bendtner er blevet lidt saftigere. (Foto: Henning Hjorth)

Der er ikke noget som dates mellem fodboldstjerner og kendisser.

Det er mantraet hos de evigt glubende engelske tabloidmedier, der lige nu jagter Nicklas Bendtner og dennes 'kongelige' kæreste.

Eller rettere sagt: avisen jagter billeder af Bendtner og baronesse Caroline Fleming, der er set sammen.

- Et billede af Bendtner og Caroline Fleming på date eller hvor de kysser, er meget eftertragtet i vores avis. Vi har tidligere ikke tøvet med at betale store summer for den slags billeder, og i det her tilfælde er sådan nogle billeder meget attraktive for os, siger redaktør på avisen Daily Mirror, Ben Rankin, til B.T.

Hof stuff
Briterne har fået det indtryk, at Flemming er kongelig, hvilket kun gør historien endnu bedre.

- Det er altså første gang, at vi har hørt om en Premier League-spiller, som er kærester med en kongelig, så det er rigtig hot stuff for os, siger underholdninsredaktør på The Sun, Gordon Smart.

At Fleming tilmed har været gift med en arving til forfatteren Ian Fleming gør bestemt ikke historien mindre saftig.

Ingen af parterne har været ude og bekræfte, at der er noget om snakken.

1 af 3 Caroline Fleming er ophøjet til kongelig i den engelske presse, så hendes bekendtskab med Nicklas Bendtner er blevet lidt saftigere. (Foto: Linda Johansen)
2 af 3 Den 21-årige landsholdsspiller Nicklas Bendtner. (Foto: AP)
3 af 3 Caroline Fleming er ophøjet til kongelig i den engelske presse, så hendes bekendtskab med Nicklas Bendtner er blevet lidt saftigere. (Foto: Henning Hjorth)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere