Nye problemer for Liverpool

Skader, forsvarsproblemer og to mistede point i topopgøret mod Manchester City

Manchester Citys Craig Bellamy (th.) afviser en undskyldende hånd fra sin tidligere holdkammerat Jamie Carragher i dagens brag på Anfield. (Foto: Getty Images)
Manchester Citys Craig Bellamy (th.) afviser en undskyldende hånd fra sin tidligere holdkammerat Jamie Carragher i dagens brag på Anfield. (Foto: Getty Images)

Daniel agger blev båret blødende fra banen efter blot syv minutters spil, da Liverpool i dag tog imod Manchester City i en vigtig duel om at hænge på i toppen af den engelske Premier League. Men det var ikke Liverpools eneste problem.

Liverpools i forvejen skadesplagede trup fik også Ryan Babel på skadeslisten i kampen, der også betød et nyt slag mod Liverpools ambitioner om stadig være en del af Top 4 sammen med Chelsea, Manchester United og Arsenal, da 'De Røde' måtte nøjes med 2-2 i en kamp, der eksploderede i anden halvleg.

Efter en kedelig og rodet første halvleg kom der endelig lidt liv i kampen, da Martin Skrtel fik en lang fod forrest i feltet fem minutter inde i anden halvleg og med sit første Liverpool-mål bragte hjemmeholdet foran.

De noget defensivt indstillede gæster uden Robinho og med Carlos Tevez på bænken fra start kom efterhånden længere frem på banen og afslørede igen de defensive problemer hos Liverpool.

Sjette uafgjort i træk
20 minutter før tid var Skrtel således meget passiv, da Emmanuel Adebayor kunne heade 1-1-målet ind, og blot syv minutter senere var Agger-afløser Sotirios Kyrgiakos lige så passiv, da han tillod Shaun Wright-Phillips at vende i feltet og lægge bolden til rette for Stephen Ireland, der let kunne sætte 1-2-målet ind.

Men helt nede i sølet havde Liverpool endelig lidt held, da N'Gogs afslutning i feltet kort efter blev rettet af og landede for fødderne af Yossi Benayoun, der reddede et point hjem til hjemmeholdet.

I slutminutterne var såvel Kuyt som Lucas tæt på en afgørelse, men Liverpool må nøjes med et enkelt point, mens City for sjette kamp i træk spillede uafgjort. Og det vil ingen af de to hold være vildt begejstrede for, da afstanden til Chelsea, Arsenal og Manchester United kan blive øget i dagens senere kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere