Mascherano svigter Liverpool

Ifølge engelsk avis har argentinerens agent allerede indgået forhåndsaftale med FC Barcelona

Javier Mascherano fisker angiveligt efter et skifte til FC Barcelona. (Foto: AP)
Javier Mascherano fisker angiveligt efter et skifte til FC Barcelona. (Foto: AP)

Man skulle tro, at de havde problemer nok i kriseramte Liverpool, hvor nederlagene har stået i kø på det seneste, og der fortsat er uro på de indre linjer i forhold til klubbens amerikanske ejerduo George Gillet og Tom Hicks.

Men nu pøser Javier Mascherano tilsyneladende mere vand på krisemøllen.

Den argentinske landsholdsanfører har længe luftet tanken om at forlade engelsk fodbold, og i Spanien står mægtige FC Barcelona klar med en kontrakt.

Og ifølge Sunday Express arbejder Mascherano i det skjulte aktivt på at forlade Anfield.

Således skriver avisen, at Mascheranos agent allerede har talt sig til rette med catalanerne om et skifte, der skal sikre ham en ugeløn i omegnen af 700.000 kroner.

Det vil næppe vække begejstring i Liverpool, som ifølge Sunday Express vil kræve knap 290 mio. kroner for midtbanespilleren.

Ifølge rygtestrømmen kan Javier Mascherano få selskab af Manchester Citys Robinho, hvis turen går til Catalonien i januars transfervindue.

Brasilianeren skal allerede have fortalt sine landsholdskollegaer, at han forlader City - et rygte, som den engelske klub hårdnakket benægter.

Det forhindrer dog ikke News of the World i at spekulere i, at den nyrige klub allerede har udset sig Benficas argentinske landsholdsspiller Angel Di Maria som Robinhos afløser.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere