Bendtner: Jeg har ofret mig

Nicklas Bendtner mener, at hans store ambitioner er en naturlig følge af, at han gennem fem år med succes har kæmpet sig til en plads på Arsenals hold

Nicklas Bendtner i aktion for Arsenal mod Tottenham. (Foto: Getty Images)
Nicklas Bendtner i aktion for Arsenal mod Tottenham. (Foto: Getty Images)

Han er kendt for sin store selvtillid og ditto ambitioner.

Senest meldte han ud, at han vil være Premier League-topscorer inden for de næste fem år. Men landsholdsspilleren Nicklas Bendtner peger på, at han har noget at have sine store udmeldinger i.

- Der er tre årsager til, at jeg er, hvor jeg er i dag. Jeg har ofret mig, jeg har troet på mig selv, og jeg har talent. Troen bliver ved med at være der, og talentet bliver ikke mindre. Derfor ved jeg, at jeg kommer til at nå de mål, jeg sætter mig, siger Nicklas Bendtner til Politiken.

Danskeren tog som 16-årig til Arsenal, hvor han har kæmpet for at etablere sig.

- Det har været benhårdt arbejde. Da jeg var 16 år, sagde jeg til mig selv, at jeg ikke bare skulle tage hertil for at bruge det som et springbræt for at komme et andet sted hen, siger han og fortsætter:

- Jeg har altid sagt, at jeg nok skulle komme til at spille på Arsenals førstehold. Det er sket nu, og så er det klart, at jeg må sætte mig andre mål, siger Nicklas Bendtner, som i øjeblikket er skadet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere