John Terrys far sælger kokain

Engelsk avis afslører Ted Terry i at sælge tre gram kokain på en bar og score den formidable sum af 40 engelske pund

John Terry er anfører i Chelsea og på det engelske landshold. (Foto: Getty Images)
John Terry er anfører i Chelsea og på det engelske landshold. (Foto: Getty Images)

John Terry tjener angiveligt omkring 80 mio. kr. om året på at spille fodbold i Chelsea. Men det er vist ikke altid lige let at være John Terry.

Hans 55-årige far har lige scoret hele 40 engelske pund, svarende til 332 kroner efter dagens kurs, på at sælge tre gram kokain på en bar i Essex, så han selv kunne få sig et gram.

Stakkels John Terry måtte tilmed tidligere på året se sin mor Sue udstillet som butikstyv i Marks & Spencer og Tesco.

Det er den engelske avis News Of The World, der ved hælp af en undercover journalist har afsløret faderens tvivlsomme beskæftigelse. - og optaget hele seancen på en video, der ikke ligefrem er flatterende for Ted Terry.

Spiller topkamp i dag
Og hvad tænker John Terry mon ikke, når han ser billederne af sin far, der lægger stor vægt på selv at sige, at ingen må få at vide, at han er John Terrys far.

- Det er godt stof. 'I get off on it', siger Ted Terry, da han sælger de tre pakker med kokain til journalisten, der foregiver at være chauffør og blot køber det til sin rige chef.

- Det her bliver mellem os. Du må ikke sige til ham, at jeg er John Terrys far, siger Ted Terry til køberen og gentager for en sikkerheds skyld lige, at han er John Terrys far.

Afsløringerne kommer på et højst ubelejligt tidspunkt, idet John Terry i dag spiller topbrag i den engelske Premier League mod Manchester United.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere