Topscorer: Min nedtur i Tottenham

Darren Bent hælder benzin på bålet før dagens Premier League-kamp mellem Tottenham og Sunderland

Darren Bent havde en skidt tid i Tottenham, som han i dag gæster sammen med Sunderland. (Foto: AP)
Darren Bent havde en skidt tid i Tottenham, som han i dag gæster sammen med Sunderland. (Foto: AP)

Darren Bent har været en stor succes hos Sunderland i denne sæson, hvor han som topscorer allerede har scoret otte mål i 11 kampe siden skiftet fra Tottenham i sommerpausen.

De to klubber mødes i dag, og den tidligere landsholdsangriber har kastet benzin på bålet før opgøret ved at omtale sin tidligere klub i lidet flatterende vendinger.

- Det var fantastisk at skifte til Sunderland. Min tid i Spurs var ren nedtur. Folk kritiserede mig til højre og venstre og satte spørgsmålstegn ved mig, hvilket i mine øjne var latterligt.

- Jeg scorede 17 mål i sidste sæson, hvor jeg blev topscorer, men alligevel kritiserede folk mig og stillede spørgsmål til min rolle og hvor, jeg skulle hen, siger Darren Bent, der allerede før skiftet til Tottenham fra Charlton i 2007 følte, at han var uønsket.

- Det var op ad bakke fra start.

- Hver gang nogen sagde noget negativt om me. tog jeg det til mig, og det nagede mig. Men efter to års kritik rører det mig ikke længere, siger Darren Bent, der forventer en hård modtagelse af Spurs-fansene på White Hart Lane.

Følg den og de øvrige kampe i dagens fodboldprogram her.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere