Mancini efter City-flop: Jeg skal ingen steder

Manchester Citys manager afviser, at han er på vej væk fra klubben efter nederlaget i FA Cup-finalen

Roberto Mancini spås ikke de store muligheder for at fortsætte som Manchester City-manager, men afviser selv, at han er på vej ud. (Foto: PA/Mike Egerton)
Roberto Mancini spås ikke de store muligheder for at fortsætte som Manchester City-manager, men afviser selv, at han er på vej ud. (Foto: PA/Mike Egerton)

Manager Roberto Mancinis fremtid i Manchester City var et af emnerne, efter at favoritten lørdag tabte FA Cup-finalen 0-1 til undertippede Wigan.

Italieneren var i nederlagets stund irriteret over endnu en gang at skulle forholde sig til rygterne om, at han risikerer en fyring.

- Det er noget vrøvl, disse spekulationer, siger Roberto Mancini ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Jeg vil også være her i næste sæson. Det er noget vrøvl, siger han.

Se også: Sensationel pokalsejr til underhunden

Roberto Mancini har adskillige gange været meldt færdig i Manchester City.

I sidste sæson reddede han sig, da Manchester City i de afsluttende minutter af sidste spillerunde sikrede det engelske mesterskab for snuden af Manchester United.

I denne sæson har United imidlertid genvundet titlen, og Manchester City havde fiasko i Champions League. Derfor er snakken om Mancinis fremtid igen blusset op.

Se også: Aviser enige: Mancini fyres i City

Den tidligere Inter-træner var utilfreds med sit holds indsats i FA Cup-finalen mod Wigan, hvis indskiftede Ben Watson scorede sejrsmålet kort før tid.

- Jeg synes ikke, at vi spillede en god kamp. Det er usædvanligt for os, for i en finale spiller man som regel bedre. Jeg synes ikke, at vi spillede fodbold, som vi kan gøre det, siger Roberto Mancini.

0 kommentarer
Vis kommentarer