Ferguson hævner sønnens fyring

Manchester United-manageren har hjemkaldt lejesvendene i Championship-klubben Preston, der torsdag fyrede Darren Ferguson

Alex Ferguson er tilsyneladende rasende over sønnen Darrens fyring som Preston-manager. (Foto: Getty Images)
Alex Ferguson er tilsyneladende rasende over sønnen Darrens fyring som Preston-manager. (Foto: Getty Images)

Alex Ferguson har taget sin egen form for hævn over Championship-klubben Preston, der torsdag fyrede Manchester United-managerens søn, Darren Ferguson, som manager.

Manchester United har nemlig umiddelbart efter fyringen hjemkaldt to spillere fra lejemål i Preston og er samtidig gået i gang med at sikre, at en tredje udlejet spiller ligeledes kan kaldes hjem før tid, skriver den engelske avis The Guardian, der også beretter, at Alex Ferguson skulle være rasende over fyringen af sønnen.

Preston havde forventet at kunne benytte forsvarsspilleren Ritchie de Laet og angriberen Joshua King i de to næste kampe, før lejeaftalen udløb, mens U20-landsholdsspilleren Matty James har en aftale, der løber sæsonen ud.

- Dette kommer som et chok for os, og det er noget af et tab. Vi kan ikke benytte Ritchie de Laet og Joshua King på lørdag, fordi vi har fået en besked fra Manchester United i morges om, at de er blevet kaldt tilbage øjeblikkeligt. Og det kan de ifølge aftalen gøre, sagde Prestons formand Maurice Lindsay til The Guardians hjemmeside i går.

Preston ligger sidst i The Championship efter blot fem sejre i 22 kampe i denne sæson.