Evra mobber Arsenal før topkamp

Manchester United-backen har taget de verbale boksehandsker på før mandagens topkamp mod London-mandskabet

Patrice Evra i dyst med Nicklas Bendtner i et tidligere opgør mellem de to rivaler. (Foto: Getty Images)
Patrice Evra i dyst med Nicklas Bendtner i et tidligere opgør mellem de to rivaler. (Foto: Getty Images)

Så blev der åbnet for ordkrigen før mandagens topkamp i engelsk fodbold på Old Trafford mellem Manchester United og Arsenal - øjeblikkets nummer to og et i Premier League.

- Arsenal er ikke mere end en træningslejr, siger United-backen Patrice Evra til franske Canal Plus.

- Jeg ser dem spille, og jeg nyder det - men vil de nogensinde vinde titler? Jeg hører, at de bliver sammenlignet med Barcelona. Barca spiller smuk fodbold, men de vinder også. Om 20 år vil folk ikke huske Arsenals fodbold. Folk husker trofæerne. Arsenal er en stor klub, men det er fem år siden, de senest har vundet noget, og for mig er det en krise, siger den franske venstreback og fortsætter:

- Vi kan tabe til dem den 13., men hvad så? Der bliver intet til dem, de vinder ingen trofæer, intet. Vores virkelige modstander er Chelsea. Vi bekymrer os mere om Chelseas resultater end om Arsenals, selvom vi ved, at Arsenal er et stort hold, der kan slå både Chelsea, os og alle andre.

'Vi er ikke børn'
- Når man spiller mod Arsenal, er det rigtig sjovt. Det er et hold, der spiller fodbold, og de kommer ikke til Old Trafford med 11 mand bag bolden. Forskellen er, at vi både spiller fodbold og har den fysiske styrke. Af og til får de ikke lukket en kamp, mens vi er mere effektive, siger Evra.

Arsenals Samir Nasri svarer på kritikken til Canal Plus:

- Vi er ikke børn, og det vil vi bevise på mandag. Vi vil vise Manchester United, at vi har udviklet os.

Arsenal-manager Arsene Wenger gider til gengæld ikke kaste sig ud i en ordkrig:

- Vi ønsker ikke at deltage i en unødvendig dialog før sådan en kamp. Vi fokuserer på, hvordan vi skal spille kampen, og ignorerer enhver provokation før en kamp. Vores motiviation er at vinde og spille god fodbold. Personligt tror jeg på, at store spillere respekterer deres modstandere, og det forsøger vi, siger Wenger.

Seneste nyt fra United-lejren er i øvrigt, at Såvel Evra som Rio Ferdinand og Paul Scholes er meldt klar til kampen efter småskader, mens Michael Owen stadig er ude af billedet.

Kampen spilles mandag aften kl. 21 dansk tid.