Premier League-stjerne på luderbesøg

Engelsk avis afslører, at landsholdsangriberen Peter Crouch fik blowjob af prostitueret på bagsædet af spansk taxa

Peter Crouch har næppe jublet over søndagens avislæsning i samme grad som her, hvor han fejrer en scoring mod Egypten. (Foto Getty Images)
Peter Crouch har næppe jublet over søndagens avislæsning i samme grad som her, hvor han fejrer en scoring mod Egypten. (Foto Getty Images)

Den engelske VM-angriber Peter Crouch fik søndag en rigtig skidt optakt til Premier League-sæsonen, der begynder i den kommende uge.

Tometermanden, der til dagligt tjener til hyren hos Tottenham, kan nemlig se sine eskapader med en 19-årig prostitueret, Monica Mint, beskrevet i detaljer i News of the World.

Det er den ungen frøken Mint selv, der - formentlig mod en klækkelig betaling - taler ud om sit møde med 'Storken', som lange Crouch kaldes.

Parret mødtes på Madrid-natklubben Buddha del Mar 17. juli, hvor han fejrede en vens polterabend.

- Jeg var der for at møde en anden kunde, men en af klubbens PR-mænd fortalte mig, at det ville være smart at gå efter Peter. Da jeg dansede, kom Peter over til mig. Han virkede sød og forsøgte at danse salsa. Det så ret sjovt ud, fordi han er så høj. Vi begyndte at danse og han rørte mig på ryggen, røven, hofterne og brysterne. Han blev ved med at sige, at min krop var smuk, fortæller Monica Mint.

Da klubben lukkede blev det tid til de kødelige forretninger, der foregik på bagsædet af taxaen. .

Blowjob på bagsædet
- Jeg blev sat ind i en taxa sammen med Peter. Her diskuterede vi, hvor meget det ville koste at have sex. Normalt tager jeg tusind Euro for en nat. Han var overhovedet ikke nervøs, som mænd normalt er første gang, de er sammen med en prostitueret. Han kyssede mig, men han var ikke god til det. Så trak han min top ned, så han kunne se mine bryster. Jeg sagde 'nej, nej, ikke i en taxa'. Så åbnede han sine bukser og jeg gjorde, hvad han bad mig om i femten minutter, fortæller hun.

Senere fortsatte parret, det, der skulle have været en hemmelighed, på et lejet hotelværelse.

Nu er spørgsmålet så, hvad Crouch's berømte forlovede Abbey Clancy siger til avisartiklen. Monica Mint undrer sig i hvert fald over, at Crouch ville være hende utro.

- Det var først bagefter, jeg fandt ud af, at han er forlovet med Abbey. Jeg kan ikke forstå, hvorfor han betaler for sex med en som mig, når han har en smuk kvinde som hende derhjemme, siger hun.

Se frække billeder af Monica Mint her